LifeStyle

Momente parfumate și pline de prospețime până la 100 de zile* de la Silan

Silan te aduce mai aproape de momentele tale parfumate și pline de prospețime. Fie ca alegi senzația unei dimineți de primăvară, mirosul incredibil al unei grădini cu lavandă sau prospețimea de iasomie și crini fiecare varianta îți delectează simțurile.

Noul concept Silan oferă hainelor un parfum și prospețime de lungă durată care va persista până la 100 de zile*. Silan reusește prin formula sa să ofere prospețime de lungă durată și să rămână impregnat pe haine chiar și după ce acestea sunt uscate. Acest lucru e posibil datorita tehnologiei prin care parfumul este eliberat treptat, făcând astfel posibil ca hainele să își păstreze prospețimea până la 100 de zile de la spălare. Odată ce hainele sunt uscate, de fiecare dată când sunt atinse sau mutate dintr-un loc în altul, micro-capsule parfumate sunt eliberate în aer, oferind parfum și prospețime de lungă durată. 

Silan Classic Fresh Moments se bazează pe povestea de succes a conceptului ”8 săptămâni de prospețime”, lansat în 2014 pentru gama Silan Classic. Acest concept a fost îmbunătățit în 2016 atât pentru gama Classic, cât și pentru Aromatherapy, Silan asigurand hainelor o prospețime mai intensă, de până la 10 săptămâni.

Formula performantă a noului Silan lasă țesăturile catifelate și plăcute la atingere, oferind prospețime și parfum de durată. 25 ml de balsam Silan folosiți la o cuvă de haine spălate le vor impregna acestora un parfum ce va rezista până la 100 de zile.*

Silan conține 7 parfumuri încântătoare ce vor fi disponibile în cele 2 game – Classic și Aromatherapy.

Gama Classic, creată pentru momente pline de prospetime, te aduce mai aproape de natură:

  • Silan Mediterranean – prospețimea dimineților de vară
  • Silan Fresh Spring – suprinde prospețimea unei grădini de primăvară, care tocmai a înnverzit după o iarnă lungă
  • Silan Lavender Garden –încântă simțul olfactiv cu un parfum fascinant de lavandă, care te îndeamnă să visezi la întinsele câmpuri mov mediteraneene

Iar Silan Aromatherapy pentru momente parfumate cuprinde 4 arome florale care vor stimula simțurile

  • Silan Aromaterapie cu ulei de portocale și magnolia
  • Silan Aromaterapie cu ulei de trandafir și bujor
  • Silan Aromaterapie cu ulei de citrice și plumeria
  • Silan Aromaterapie cu ulei de patciuli si lotus

Bazându-se pe zeci de ani de expertiză, Silan promite, prin noul concept o experiență irezistibilă și de durată. Din momentul în care deschizi dulapul dimineața până în momentul în care te învălui seara în lenjeria de pat, te poți bucura de momentele Silan pentru mai mult timp.

Produsele sunt disponibile pe piață începând cu august 2017, cu un design fresh ce reflecta noul concept inovator Silan: parfum si prospetime până la 100 de zile*.

*pentru hainele pastrate in dulap

Related posts

AdePlast intra pe segmentul high premium al pietei de vopsele lavabile dupa investitii de 1 milion de euro in AERIA GOLD cu Porus X

Adina Meyers

Calea către un oraș curat

Adina Meyers

Poveste de Crăciun cu Deichmann

Adina Meyers