Home

Modele premium ale parchetului Barlinek

Pardoseala este un element cheie în amenajare. Nu e doar fundalul, ci e fundamentul care determină rafinamentul și calitatea interiorului. Tocmai de aceea, parchetul din lemn Barlinek a îmbinat tendințele actuale cu frumusețea atemporală a lemnului. Astfel, au rezultat două colecții: SENSES și Tastes of Life. Colecția SENSES se remarcă în mod special, prin plăcile cu lățime mare (207 mm) iar Tastes of Life prin pardoselile cu colorit unicat.

Indiferent de stil, rafinamentul unui interior impune anumite cerințe în privința pardoselii. Calitatea materialelor utilizate și acuratețea manoperei au un efect decisiv asupra rezulatului final. Plăcile impunătoare din lemn natural sunt fără îndoială o garanție în privința aspectului amenajării. De aceea, Barlinek a alăturat acest aspect tendințelor mondiale în design și astfel, au rezultat două colecții excepționale.

 Colectia Senes Stejar Joy


SENSES are ca trăsătură particulară plăcile “în format mare” – cu lățime de 207 mm care depășește standardele. Această modificare a mărimii și jocul specific al formelor, schimbă într-un mod interesant perspectiva asupra interiorului, iar datorită dimensiunii mai mari se pun în valore detaliile de execuție. Plăcile au marginile bine definite, ceea ce le alungește optic și mai mult. Producătorul a selectat nuanțe subtile pământii și a păstrat vizbilă structura naturală a lemnului, care a fost subliniată cu uleiuri naturale sau cu lac mat.

Senses Stejar Intense


Colecția este compusă din 8 modele și este disponibilă la prețuri începând de la 269,5 lei/m2.

Inovația tehnologică se regăsește cu precădere în colecția Tastes of Life, prin colorarea dublă a plăcilor. Pentru început, structura naturală a lemnului este pusă în valoare și este a accentuată prin periere, apoi se face umplerea cu kit de lemn alb, ușor, iar la sfârșit, întreaga placă e acoperită cu baiț din gama coloristică selecționată. La finalul acestui proces au rezultat 16 modele unicat, în acord cu ultimele tendințe, în cele mai dorite nuanțe de alb, crem, gri, kaki sau maro nuc. Merită adăugat că a 5-a ediție a colecției, cea mai recentă, a fost creată cu aportul celor patru finaliste ale concursului de design dedicat parchetului  „Creații din natură” organizat în cadrul Barlinek Institute of Design. Pardoselile Tastes of Life sunt disponibile la prețuri începând cu 149 lei/m2.

Tastes of Life Stejar Tartufo


Ambele colecții au ca trăsătură comună o durabilitate crescută și rezistență la exploatarea zilnică. Plăcile au o construcţie tip cruce, ideală pentru zona noastră climatică, devenind astfel rezistente la schimbările atmosferice (nu se usucă şi nu scârţâie) şi sunt perfect compatibile cu sistemul de încălzire prin pardoseală. De asemenea, pot fi montate în sistem plutitor sau prin lipire de substrat.

Pentru informații suplimentare viziteaza site-ul colecţiilor Senses şi Tastes of Life.

Tastes of Life Stejar Panforte

Related posts

Ovăz cu lapte de migdale.

Adina Meyers

Cum arată cea mai mare grădină de TRANDAFIRI din România. Un adevărat paradis al iubitorilor de flori – FOTO

Adina Meyers

The Sketch collection – wall lamps with a structural contour

Adina Meyers