LifeStyle

Mobila Expo: targ de mobila, in martie, la Romexpo

La finalul lunii martie la ROMEXPO are loc prima editie a MOBILA EXPO – Targ de mobila cu vanzare, un eveniment dedicat exclusiv publicului larg, ce va reuni cele mai avantajoase oferte ale producatorilor autohtoni de mobila.

Cine vor fi expozantii MOBILA EXPO

In cadrul MOBILA EXPO vor expune producatori romani de mobilier, cu o mare varietate de produse pentru toate bugetele.

Ne-am dorit sa prezentam publicului o manifestare expozitionala ce are ca principala trasatura diversitatea si in cadrul careia indiferent de varsta, preferinte sau posibilitati financiare, fiecare vizitator sa poata achizitiona piesele de mobilier dorite. Asa am creat MOBILA EXPO si va invitam sa fiti alaturi de noi in cadrul acestei prime editii!”, spune Catalin Trifu, Director General, ROMEXPO S.A

De la mobilierul clasic si modern (dormitoare, sufragerii, saloane, camere de zi, camere pentru copii si tineret, bucatarii, biblioteci, garderobe) si pana la canapele, fotolii sau scaune, vizitatorii vor regasi la MOBILA EXPO tot ceea ce au nevoie pentru amenajarea unei case dupa ultimele tendinte in materie, la preturi fara concurenta.

Inainte de Sarbatori exista un interes crescut pentru schimbarea aspectului locuintei si inlocuirea mobilierului si a altor produse pentru casa cu unele noi. MOBILA EXPO va da producatorilor sansa de a-si vinde rapid produsele, raspunzand cererii imediate a publicului interesat, iar preturile promotionale, practicate pe durata targului, le vor oferi acestora ocazia de a-si insufleti vanzarile si le vor aduce un beneficiu de imagine pe piata interna intr-un timp foarte scurt” adauga Aurica Sereny, Presedintele Asociatiei Producatorilor de Mobila din Romania – APMR.

In plus, evenimentul MOBILA EXPO va raspunde si nevoilor agentilor economici prin sectiuni special dedicate mobilierului pentru spatii publice, asociatii si institutii de profil si literatura de specialitate.

 

 

Related posts

La porțile Soarelui. Sânzienele

Adina Meyers

Radiant Orchid în decoraţiuni interioare: sugestii

Adina Meyers

De ce sunt florile artificiale avantajoase?

Adina Meyers