Unul dintre stilurile preferate de români pentru reinventarea spaţiului curţii sau al grădinii este stilul rustic, deoarece se îmbină armonios cu natura înconjurătoare. Decorul rustic presupune folosirea predominant a materialelor naturale, pentru a obţine un spaţiu cald şi primitor, cu o notă tradiţională, ce aminteşte de grădinile de altădată ale bunicilor.

Dacă eşti iubitor al designului inspirat din natură şi îţi doreşti o oază de relaxare în stil rustic, îţi prezentăm şi pavajul potrivit pentru aceasta!

Pavajul Rustic Café, apropiat de aspectul natural al mediului înconjurător, se distinge prin forma sa simplă şi elegantă. Pavelele au suprafaţă neregulată şi o coloristică naturală, prin care se accentuează trăsătura tradiţională a spaţiilor în care este integrat, iar mixul de nuanţe calde inspirate din tonurile nisipului creează un plăcut sentiment de apropiere de natură şi armonie în grădini, parcuri sau pe terase. Pavajul este disponibil în două modele cu dimeniuni diferite – Rustic Café Clasic, alcătuit din două dale cu grosime de 60 mm şi dimeniuni de 223mm X 138mm şi 148mm X 138mm şi Rustic Café P4, cu dale de dimeniuni mari, de 400X60X400.

Citește restul articolului pe desprepavaje.ro!

Related posts

Casele din lemn, ecologice si ieftine

Adina Meyers

Cum iti alegi centrala termica de care stii ca ai nevoie

Adina Meyers

Soluții pentru casă de la A la Z

Adina Meyers