Amenajari Interioare

Miele lansează primul espressor cu opţiunea de a selecta din 3 tipuri diferite de cafea

Singurul espressor cu program automat de decalcifiere

16 specialităţi de cafea la o simplă atingere de buton

Trei noi sortimente de cafea marcă proprie Miele

Berlin, 6 septembrie – Miele, cel mai mare producător de electrocasnice premium din lume, transformă experiența cafelei prin noul model de vârf din gama espressoarelor de sine stătătoare, CM 7750 Coffee Select. Pentru prima dată, clienții care vor achiziționa acest model vor putea să aleagă cafeaua dorită dintre cele trei tipuri de cafea boabe pe care espressorul le poate stoca. Practic, espressorul are trei recipiente diferite, cu o capacitate de 210, 180 și, respectiv, 150 de grame, ce pot fi umplute cu tot atâtea tipuri diferite de boabe de cafea.

Prin simpla apăsare a unui buton, funcția CoffeeSelect transferă boabele selectate într-o râșniță conică, din oțel inoxidabil, amplasată exact deasupra unității de preparare. Astfel, fiecare cafea va beneficia de aceeași aromă proaspătă. În acest fel sunt acoperite toate gusturile și alegerile dintr-o familie, pentru că cele trei recipiente pot fi umplute cu boabe pentru espresso, cafe crema și fără cofeină, de exemplu.

Conectivitate și confort

Prin intermediul noilor tehnologii, clienții care achiziţionează CM 7750 au la dispoziție un grad de personalizare impresionant. Nu mai puțin de 16 specialităţi de cafea sunt disponibile la atingerea unui singur buton, precum Coffee Crema, Espresso, Cappuccino,  Latte Macchiato sau Long Black, în timp ce aparatul poate stoca până la 10 profiluri diferite de utilizatori.

De asemenea, toate modelele din seria CM7 vin cu WiFi integrat, astfel că utilizatorii pot comanda, prin intermediul unei aplicații de smartphone, prepararea unei cafele încă dinainte de a coborî din pat. În plus, pot monitoriza cantitatea de boabe rămasă în recipiente și solicita, la nevoie, livrarea de noi pachete de cafea.

Un alt element care face ca espressoarele din gama CM7 să fie unice este acela că aparatele își realizează singure programele de decalcifiere şi curățare a sistemului de lapte.

Black Edition Coffee, noile sortimente Miele

Alături de revoluționarul espressor CM7, Miele va lansa și trei noi tipuri de cafea marcă proprie. Astfel, gama Miele Black Edition se îmbogățește cu sortimentele Cafe Crema, Espresso și Decaf. Pentru fiecare dintre acestea, o echipă de specialiști, formată din producători de cafea, baristas  și tehnicieni Miele, a dezvoltat un set de setări recomandate, ce includ cantitatea de cafea şi de apă, temperatura ideală și finețea măcinării, pentru diferitele tipuri de cafea Miele, astfel încât utilizatorii să poată savura aromele și gustul la potențial maxim. Fiecare espressor Miele include aceste setări, pentru ca rezultatul să fie mereu cel perfect.

Noile sortimente Black Edition vor fi disponibile și în România începând din această lună.

 

 

Despre Miele

Miele este cel mai mare producător mondial de echipamente electrocasnice premium, precum aparatură de gătit, de coacere și de gătit cu aburi, produse de refrigerare, aparate de cafea, mașini de spălat vase și produse de îngrijire pentru haine și pardoseli. Acestei linii de produse i se adaugă mașinile de spălat vase, mașinile de spălat rufe și uscătoarele pentru uz comercial, precum și aparatura de spălare-dezinfectare și sterilizare a instrumentelor destinate utilizării în activitățile medicale și de laborator (Miele Professional).

Compania Miele, fondată în 1899, are opt filiale de producție în Germania și câte o filială în fiecare dintre țările următoare: Austria, Cehia, China și România. Cifra de afaceri a companiei în anul 2017/18 a crescut la aproximativ 4,1 miliarde de euro, cu 70% vânzări în afara Germaniei. Miele este reprezentată prin filiale proprii și de importatori în aproape 100 de țări. Compania Miele se află în proprietatea celei de-a patra generație a familiei fondatoare, are o forță de muncă de aproximativ 20.100 de persoane, cu 11.200 de angajaţi în Germania. Sediul companiei se află în Gütersloh / Westphalia, Germania.

 

Related posts

Bucătăria modernă – cuptoare și plite  

Adina Meyers

De ce să lucrezi cu un designer de interior dacă vrei să-ți renovezi casa

Adina Meyers

Casă de vacanţă în apropiere de Bucureşti

Adina Meyers