Amenajari Interioare

Miele Constanța, primul magazin propriu din afara Capitalei, vânzări de 250.000 de euro în primul an de la deschidere

Miele Point Constanța, primul showroom propriu din afara Capitalei a companiei numărul unu în producția de echipamente electrocasnice premium la nivel mondial, a înregistrat în primul an de la deschidere o cifră de afaceri în valoare de 250.000 de euro.

Inaugurat în mai 2017, după o investiție de 120.000 de euro, magazinul de la malul mării este cel de-al treilea din rețeaua Miele România. Cu o suprafață de 70 de metri pătrați, Miele Point este amplasat în centrul istoric al Constanței, pe Strada Sulmona 13-15 și le oferă clienților posibilitatea unică Miele de a testa orice echipament din portofoliu: electrocasnice încorporabile (maşini de spălat vase, cuptoare, plite şi hote), frigidere, maşini de spălat rufe, aspiratoare, sisteme de călcat sau espressoare freestanding.

Noile produse din zona de cooking, dar și echipamentele pentru curățenie și spălare a hainelor s-au dovedit cele mai căutate în zona de sud-est a țării. Clienții Miele Constanța au achiziționat cu preponderență aspiratoare, mașini de spălat rufe și uscătoare.

În ceea ce privește cea mai mare comandă, aceasta a fost în valoare de 25.000 de euro și a constat în echiparea completă a unei bucătării.

„Sărbătorim un an de la deschiderea primului nostru showroom propriu din afara Bucureștiului și putem spune că este un pariu câștigat. Alegerea Constanței s-a bazat pe faptul că zona metropolitană Constanța este una dintre cele mai importante din România, iar potențialul pe care l-am luat în calcul, în special cel turistic, s-a transformat în succes. Faptul că oricine este interesat de echipamentele Miele poate veni în magazin pentru a le testa reprezintă un argument puternic pe o piață premium unde orice detaliu este important”, spune Loredana Butnaru, directorul general Miele România.

Planul de extindere al Miele România a continuat și anul acesta, cu inaugurarea celui de-al patrulea showroom propriu, în Timișoara, luna trecută. Magazinul păstrează arhitectura și conceptul Miele Point din Capitală și se alătură, astfel, celor două showroom-uri din București, celui din Constanța și seriei de magazine deschise ca franciză în Sibiu, Târgu Mureș, Deva, Brașov și Cluj Napoca.

 

Despre Miele

Miele este cel mai mare producător mondial de echipamente electrocasnice premium, precum aparatură de gătit, de coacere și de gătit cu aburi, produse de refrigerare, aparate de cafea, mașini de spălat vase și produse de îngrijire pentru haine și pardoseli. Aceastei linii de produse i se adaugă mașinile de spălat vase, mașinile de spălat rufe și uscătoarele pentru uz comercial, precum și aparatura de spălare-dezinfectare și sterilizare a instrumentelor destinate utilizării în activitățile medicale și de laborator (Miele Professional).

Compania Miele, fondată în 1899, are opt filiale de producție în Germania și câte o filială în fiecare dintre țările următoare: Austria, Cehia, China și România. Cifra de afaceri a companiei în anul 2016/17 a crescut la aproximativ 3,93 miliarde de euro, cu 70% vânzări în afara Germaniei. Miele este reprezentată prin filiale proprii și de importatori în aproape 100 de țări. Compania Miele se află în proprietatea celei de-a patra generație a familiei fondatoare, are o forță de muncă de aproximativ 19.500 de persoane, cu 10.900 de angajaţi în Germania. Sediul companiei se află în Gütersloh / Westphalia, Germania.

 

Related posts

„Trucuri” Feng Shui care aduc armonie în casă

Adina Meyers

Calitatea precară a aerului din școli, afectează sănătatea copiilor și actul educațional. Cum se poate rezolva problema ventilației?

Adina Meyers

Roz-cuart si albastru-seren. Cum dozam doua culori contrastante?

Adina Meyers