LifeStyle

Masina de spalat vase Electrolux RealLife: performante deosebite de spalare, consum de apa redus cu 50%

Electrolux doreste sa aduca tehnologiile profesionale chiar la tine in bucatarie, dedicandu-se in special inovatiilor ecologice, fapt confirmat de listarea grupului in Indexul Mondial de Sustenabilitate Dow Jones. Ca parte a strategiei de sustenabilitate a Electrolux, masina de spalat vase RealLife WaterSave iti permite sa economisesti aproape 50%* din apa in timpul functionarii masinii, in comparatie cu alte modele disponibile pe piata.

Electrolux RealLife WaterSave, masina de spalat vase ecologica

Pentru multi dintre noi, apa se gaseste pretutindeni. O bem, o folosim pentru a ne spala sau pentru a gati, ne curatam casele cu ajutorul ei. O utilizam in fiecare zi si rareori ne gandim la importanta ei. Totusi, conform datelor UNDESA**, pana in 2025, se estimeaza ca 1,8 miliarde de oameni vor trai in tari sau regiuni in care apa va fi o raritate absoluta, iar doua treimi din populatia lumii s-ar putea confrunta cu conditii dificile de trai din cauza inexistentei unor rezerve suficiente de apa.

Masina de spalat vase RealLife, dotata cu tehnologia WaterSave, reuseste, cu un consum de apa redus la jumatate, sa asigure o curatare perfecta a vaselor si a obiectelor din sticla. Aceasta depoziteaza apa cea mai curata, folosita pentru clatirea finala a ultimei incarcaturi spalate, intr-un rezervor intern de 3,5 litri. Apa este apoi utilizata in urmatorul ciclu de spalare, in etapa PreWash. Rezervorul este curatat la fiecare 6 cicluri de spalare prin evacuarea apei din interiorul sau si prin clatirea acestuia cu apa curata. Datorita functiei HygienePlus, poti alege sa folosesti optiunea Sanitize, pentru a curata incarcatura si rezervorul atunci cand este cazul. Aceasta optiune asigura o igienizare ce elimina 99,99% din bacterii. 

„Apa este o resursa esentiala, dar finita, iar milioane de oameni din jurul lumii sunt afectati de lipsa apei si a accesului la surse de apa curata. In calitatea noastra de producator de electrocasnice, este important sa ne implicam printr-un comportament responsabil al companiei, prin dezvoltarea de produse eficiente in ceea ce priveste consumul apei si prin sprijinirea constientizarii acestei necesitati de schimbare.”, a declarat Henrik Sundstrom, vicepresedintele Sustainability Affairs, Electrolux.

Performanta eficienta, intuitiva

In etapa de pre-spalare, functia AutoSense va evalua gradul de murdarire a vaselor prin clatirea incarcaturii si apoi proiectarea unui fascicul de lumina in punctul de colectare a apei. Densitatea reziduurilor este masurata, iar in functie de aceasta informatie masina de spalat vase adapteaza cantitatea de apa ce urmeaza a fi folosita in ciclul de spalare. Masurarea continua a reziduurilor in acest mod permite curatarea controlata, in care modificarile de temperatura si distributie a apei sunt ajustate conform cerintelor.

Pentru mai multe informatii privind masina de spalat vase Real Life, poti accesa site-ul oficial Electrolux sau pagina de Facebook.

 

 

 

Related posts

Din nou la înălțime: Blue Air reia zborurile spre Spania, Italia, Belgia și Marea Britanie

Adina Meyers

Concursul Internaţional de Dirijat Jeunesses Musicales Bucureşti

Adina Meyers

Whirlpool Romania: Europenii arunca anual 180 kg de mancare pe cap de locuitor

Adina Meyers