LifeStyle

Masina de spalat rufe cu incarcare verticala de la Electrolux iti returneaza costul aferent consumului de energie pentru primul an

Spatiul redus nu presupune si compromisuri in privinta rezultatelor, daca optezi pentru electrocasnicele Electrolux. Astfel, pentru a obtine cele mai bune rezultate in ingrijirea hainelor tale si pentru a folosi cat mai eficient spatiul disponibil, poti folosi masinile de spalat rufe cu incarcare verticala de la Electrolux. Mai mult decat atat, daca achizitionezi un astfel de model pana pe 31 iulie, primesti inapoi costul aferent consumului de energie pe un an pentru masina de spalat rufe aleasa.

In aceasta promotie sunt inscrise opt modele de masini de spalat rufe ce pot fi achizitionate din magazinele partenere Electrolux, care comercializeaza electrocasnice importate de Electrolux pentru piata romaneasca. Consumul anual de energie electrica al fiecarui model inscris in campanie a fost calculat luand in considerare o medie de 200 de cicluri de spalare anuala. Astfel, in momentul achizitiei, valoarea aferenta consumului modelului ales se va scadea direct din costul masinii de spalat rufe.

De aceasta promotie poate beneficia orice persoana cu domiciliul stabil in Romania, care achizitioneaza unul sau mai multe produse Electrolux inscrise in promotie, prin plata integrala sau in rate, din magazinele partenere si care a implinit varsta de 18 ani pana la data de 15 iunie 2015.

Dimensiunile masinilor de spalat rufe Electrolux cu incarcare verticala nu depasesc 40 de cm in latime si 55 – 60 de cm in adancime. Modelele Electrolux au capacitati de 6 sau de 7 kg si sunt dotate cu tehnologii inovatoare si functii inteligente pentru a oferi cel mai bun tratament hainelor tale. Astfel, poti opta pentru un model cu tehnologia TimeManager®, care vine in intampinarea unui stil de viata dinamic, permitandu-ti sa setezi durata de spalare in functie de timpul pe care il ai la dispozitie, de incarcatura masinii si de gradul de murdarire a rufelor. Tot in sprijinul unor nevoi cat mai variate vin si functiile „Start intarziat”, care te vor ajuta sa amani pornirea unui ciclu de spalare cu pana la 20 de ore si programele de spalare rapida, de spalare manuala, lana sau de clatire suplimentara. In completarea acestor caracteristici vine si certificarea Woolmark Blue, care te asigura de cea mai buna ingrijire articolelor de lana.

Mai multe informatii despre modelele de masini de spalat rufe cu incarcare verticala inscrise in campanie, precum si regulamentul oficial al campaniei pot fi gasite pe site-ul oficial Electrolux.

Ofera hainelor tale cea mai buna ingrijire, intr-un spatiu minim, cu masinile de spalat rufe de la Electrolux!

 

Related posts

Gealan a furnizat peste 1 milion de ferestre in 2015

Adina Meyers

Gatesti simplu si creativ, cu Philips

Adina Meyers

HOROSCOP 14 decembrie. Balanțele sunt inspirate în afaceri

Adina Meyers