LifeStyle

Masina de spalat cu Full Touch Control de la Miele este usor de utilizat si are 26 de programe de spalare

Masina de spalat rufe este un aparat electrocasnic care aproape ca nu lipseste din nicio locuinta. Daca v-ati saturat de masinile de spalat rufe neincapatoare si dificil de utilizat, Miele va recomanda modelul WMV 960 WPS Pwash 2.0 cu o capacitate de noua kilograme. Modelul dispune de un panou de comanda drept cu afisaj digital TouchTronic prin care utilizatorii pot selecta programul dorit dintr-o lista de 26, iar cu „MixWash” au posibilitatea de a alege pâna la 19 tipuri diferite de articole vestimentare.

Clientii au la dispozitie si zece posibilitati de personalizare a programelor de spalare prin intermediul modului “Favorite”. Mai mult, fiecare program in parte dispune de optiuni ca: temperatura, rpm, TwinDos, Manager Program, Extraoptiuni, Pete, Start intârziat, Ora de incheiere, CapDosing, EcoFeedback si incarcatura/dozaj.

Masina de spalat rufe de la Miele este dotata cu TwinDos, primul sistem de dozare automata a detergentilor lichizi in doua etape. Mai mult, modelul contine si tehnologia Spin&Spray prin intermediul careia, performanta unui ciclu de spalare creste cu 10%.

Designul nou al tamburului unic termic cu profil de fagure, specific Miele, se regaseste si pe acest model. Mai mult, pentru conditii ideale de spalare, clatire si centrifugare, modelul WMV 960 WPS este dotat cu senzori speciali pentru reglaj automat. Reglaj automat se gaseste si la consumul energetic si la cel de apa, functie special creata pentru reducerea maxima a costurilor. De asemenea, masina de spalat vase de la Miele contine si un motor profesionist ProfiEco care nu necesita intretinere.

O alta functie importanta a masinii de la spalat rufe de la Miele este optiunea “Cap Dosing” care permite administrarea detergentilor speciali sau a balsamului de rufe prin capsule.

Modelul are o inaltime de 85 de centimetri, o latime de 59,6 centimetri si poate fi incastrat sau supraetajat, in functie de preferintele utilizatorilor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Infectia cu virus hepatitic C – o importanta problema de sanatate publica globala

Adina Meyers

“Plantăm Aer”, programul de responsabilitate socială dezvoltat de Daikin România, continuă cu experiențe autentice din inima naturii

Adina Meyers

Cine a fost mai intai, oul sau gaina? Retete delicioase cu gust de pasare

Adina Meyers