Amenajari Exterioare Balcon si terasa

Marocul – sursa de inspiratie pentru baia ta

Ceea ce diferentiaza baile in stil marocan, de restul, sunt finisajele si culorile. Imprimeurile care se regasesc la nivelul faiantei si gresiei sunt unice si usor de reperat deoarece contin motive specifice tarii. De asemenea, intr-un interior 100%  marocan veti remarca si interventii la nivelul arhitecturii, care se iau in considerare inca de la inceputul constructiei.

Inainte de a opta pentru o astfel de amenajare, trebuie sa tineti cont de faptul ca baile in stil marocan nu sunt deloc simpliste, avand imprimeuri incarcate si colorate. Albastrul si portocaliul reprezinta culorile de baza ale acestui stil, dar orice nuanta calda poate fi cu succes abordata. Mai mult, atat culorile tari, cat si cele neutre reprezinta solutii viabile pentru acest tip de amenajare. De exemplu, in ceea ce priveste peretii, finisajele din ciment vor fi adesea intalnite.   

Mobilierul pe de alta parte va fi din lemn, cu sau fara incrustatii, cu picturi traditionale, in timp ce in cazul obiectelor sanitare cada in stil clasic este un must have, la fel si sauna sau chiuveta placata cu mozaic. Aceasta din urma va avea o forma rotunda in 90% din situatii, fiind adesea inlocuita si cu un vas din cupru sau din ceramica alba.

In galeria foto vei gasi mai multe imagini care sa te ajute sa iti amenajezi baia in stil marocan.

Sursa foto: http://www.pinterest.com

 

Related posts

Gradina interioara, sursa de relaxare

Adina Meyers

Testeaza produsele Gardena pe www.hailacasa.ro!

Adina Meyers

Gradina inspirata din natura

Adina Meyers