LifeStyle

Magazinul FREYWILLE de pe Calea Victoriei s-a relocat la Radisson Blue Hotel

Cu aceeași dragoste pentru artă și bijuterii ce sunt mici capodopere în sine, FREYWILLE a inaugurat zilele trecute un nou spațiu pentru îndrăgostiții de frumos. O nouă casă pentru prețioasele sale bijuterii realizate manual, în Viena, de către experți în arta emailării, mângâiate de culori unice ce le conferă o strălucire aparte.

 

După 10 ani de la deschiderea primului magazin în România, cele mai noi colectii cu piese unice în care arta și prețiozitatea se contopesc în mod firesc pot fi găsite în cel mai nou magazin de pe Calea Victoriei.

Emailul artistic unic, aplicat în mai multe straturi pe fiecare bijuterie și tratat termic în cuptoare la temperaturi înalte, dar și cei aproape 100 de pași diferiţi pentru a produce decorul delicat și intens colorat, fixat ulterior pe montura metalică, transformă bijuteria într-o poveste despre artă în cea mai pură formă a sa.

Fiecare bijuterie FREYWILLE spune povestea secolelor cu ale lor iubiri, frământări și emoții, iar purtându-le, noi suntem purtați în toate dimensiunile frumosului.

Un nou magazin, o nouă sursă de inspirație!

Related posts

Kit-ul pentru curățenie rapidă

Adina Meyers

Chiftele cu nuci

Adina Meyers

Ce se poarta in materie de ceasuri? Trend-urile cameleonice!

Adina Meyers