LifeStyle

Look-ul natural este mereu la moda

Tendintele in hairstyling se schimba de la un sezon la altul, insa un trend reuseste sa-si mentina constant pozitia: look-ul natural. Mai mult ca oricand, anul 2016 pare sa claseze acest trend in topul preferintelor, devenind un apel la naturalete. Care sunt coafurile pe care trebuie sa le incerci si cum le poti realiza, afli in continuare!

Bucle lejere inca de la uscare

Opteaza pentru bucle lejere si bucura-te de un look chic fara prea mult efort. Stim ca de cele mai multe ori timpul nu iti este aliat, asa ca iti propunem un ajutor de nadejde, care te va scoate din incurcatura in orice situaţie – peria rotativa Nano Smart de la Rowenta. Ai la dispozitie peria cu diametru mare (50 mm), iar cu optiunea de rotatie automata, efortul va fi minim si rezultatele remarcabile! In plus, poti sa o folosesti pe parul ud, pentru ca usuca si coafeaza cu usurinta in acelasi timp. Generatorul de ioni incorporat protejeaza firul de par, care isi recapata stralucirea fara sa se mai electrizeze. Indiferent de trenduri, un par stralucitor si plin de vitalitate va fi mereu la moda, nu-i asa?

Retro Look la tine acasa

Coafurile cu bucle definite revin ca o reprezentatie feminina a elegantei si romantismului stilului retro. Suvitele ondulate in care se reflecta lumina, fara sa fie incarcate cu produse de styling sunt atat de chic incat trebuie sa le incerci! Daca ai parul lung sau de lungime medie, foloseste peria rotativa Nano Smart cu diametrul mic (30 mm) pe toata lungimea parului. Incepe cu suvitele de la spate si deplaseaza-te treptat inspre cele din partea superioara. Cu cat suvita este mai subtire, cu atat buclele sunt mai bine definite. Butonul pentru schimbarea sensului de rotatiei iti permite sa te usuci si coafezi in functie de preferinte, asa ca poti sa dai frau liber imaginatiei pentru a obtine cele mai spectaculoase coafuri. Usor si rapid, ai rezultate profesionale de salon la tine acasa!

Bretonul perfect in timp record

Daca in sezoanele trecute se strecura printre tendinte fara sa se evidentieze, anul acesta bretonul este vedeta. Indiferent ca alegi stilul cu volum sau pe cel intins, iti va oferi un aer boem, ce aminteste de coafurile anilor ’70. In mod obisnuit, bretonul este greu de aranjat, dar cu Brush Activ Nano Smart de la Rowenta poti stiliza usor chiar si cele mai incapatanate fire de par, inca de la uscare. Mai mult, fluxul de aer rece iti va fixa coafura la sfarsitul sesiunii de uscare.

Te vei indragosti de peria rotativa Nano Smart, atunci cand ii vei descoperi designul compact ce o face usor de transportat si de depozitat, pentru ca tu sa arati impecabil oriunde te-ai afla.

Indiferent de trenduri sau de coafura aleasa, peria rotativa Nano Smart de la Rowenta te ajuta sa fii chic in orice moment al zilei!

Related posts

ROMTHERM – tehnologii de ultimă generație în domeniul instalațiilor

Adina Meyers

Familia regala britanica face o ultima vizita in Romania

Adina Meyers

Impresionaţi-vă musafirii cu reţete spectaculoase!

Adina Meyers