Amenajari Interioare

Lobby-ul Novotel Bucharest are un nou look!

Echipa biroului de arhitectura si design interior Studio Insign a creat o amenajare primitoare, cozy & fresh, cu piese semnate de nume mari ale designului interior achizitionate din portofoliul Noblesse Interiors. Intregul concept de design interior se bazeaza pe combinatia placuta de tonuri de crem si bej, puse in evidenta cu ajutorul unor accente puternice de culoare. In continuarea lobby-ului a fost implementata camera de conferinta, o zona de lucru, confortabila si retrasa.

Proiectul a fost nominalizat printre finalisti in cadrul concursului The International Hotel and Property Awards 2016 desfasurat in Marea Britanie.

Pentru a reprezenta cat mai bine spatiul au fost luate ca repere concepte ca miscarea si lumina de ambianta.Au fost alese corpuri de iluminat iconice, amplasate in puncte-cheie din amenajare astfel incat in orice colt te-ai afla, ai senzatia de confort si relaxare.

Intregul design a fost creat in jurul liniilor curbe si a elementelor organice care par ca plutesc si se intergreaza perfect intr-un spatiu unitar modern. Piesele statement de mobilier si de iluminat semnate de designeri precum Patricia Urquiola, Ferruccio Laviani, Konstantin Grcic si Hee Welling, sunt cele care completeaza in mod original atmosfera.

Fiecare aspect – mocheta cu pattern custom-made, masutele de diferite dimensiuni, pouf-urile, canapelele geometrice si corpurile de iluminat speciale – a participat cu succes la crearea unui lobby ce invita oaspetii acestui hotel de 4 stele la socializare. Un loc conceput prin functionalitatea lui ca spatiu in care oamenii petrec doar cateva clipe, poate fi privit acum ca o adevarata zona de relaxare.

 

Related posts

FDC lanseaza usa de garaj CITO

Adina Meyers

Soluții de separare a spațiilor cu uși glisante: idei și inspirație

Adina Meyers

Interior mic, spații pentru depozitare mari

Adina Meyers