Amenajare baie Practic

Kuma – partenerul de succes al afacerii tale!

În domeniul amenajării spaţiilor publice, interesul acordat detaliilor este în creştere. Cu toţii suntem încântaţi să descoperim din ce în ce mai des hoteluri, restaurante, sau alte spaţii publice, chiar şcoli, sau clinici, în care interesul pentru un design atractiv şi funcţional este vizibil.

Kuma este compania care a ştiut să surprindă potenţialul pieţei din România şi să îşi aducă o mare contribuţie la educarea consumatorului în ceea ce priveşte spaţiile publice, dedicând 60% din capacitatea sa de producţie acestui segment.

Amenajările Kuma pentru spaţii de primire, băi sau bucătării sunt o adevărată bucurie pentru simţuri. Excelenţa designului scandinav se reflectă armonios în colecţiile care sunt ca nişte adevărate opere de artă. Acestea au performanțe tehnice excelente, elemente esenţiale pentru succesul afacerilor cu publicul, în care aspectul vizual al produselor, trebuie egalat de un comportament excelent în utilizare.

Spaţiile publice precum hotelurile, restaurantele, spitalele, şcolile, mall-urile, sau stadioanele, sunt prin natura lor, locuri în care mii de persoane trec zilnic. De aceea, obiectele de design precum mobilierul pentru recepţie, lavoarele, căzile sau cădiţele de duş, trebuie să fie funcţionale, uşor de întreţinut, cu un design modern şi atractiv.

Cu tehnologii de ultimă generaţie, atenţie la detalii şi la cerinţele clienţilor, Kuma a reuşit să dezvolte producţii custom made, la preţ de serie, folosind peste 10 tipuri de materiale şi 75 de culori. Obiectele de design custom-made, sunt esenţiale pentru armonia vizuală şi în final, succesul unui proiect. În ultimii ani, Kuma a reuşi să satisfacă cele mai exigente cerinţe ale clienţilor pe segmentul home&deco, având constant o creştere a cifrei de afaceri. Motiv pentru care compania a primit titlul de “Strongest in Romania”, care se refera la indicatorii financiari ai firmei.

Kuma estimează pentru 2017 o cifră de afaceri de 4,5 mil.EUR, în creştere faţă de 2016 cu aproximativ 10%. Totodată, pentru anul 2018, Kuma va extinde facilităţile sale de producţie şi stoc cu încă 1000 mp şi estimează o creştere a cifrei de afaceri cu 10% faţă de 2017.

Fii diferit! Alege un concept diferit, un design care îmbunătăţeşte senzaţia tactilă, oferind, în acelaşi timp, un efect vizual unic. Alege un produs cu finisaj inconfundabil şi original, pentru o afacere de succes!

Be different. Choose design. Choose KUMA.

Related posts

Toate motivele pentru care trebuie să îți amenajezi o bucătărie rustică

Adina Meyers

Elemente cheie pentru o baie modernă – Ce obiecte nu ar trebui să lipsească?

Adina Meyers

O lume roz doar la Kika

Adina Meyers