Securitatea priveste atat individul, cat si mediul inconjurator. Sentimentul de nesiguranta pe care il incercam cu totii in ziua de azi ne determina sa luam masuri speciale care sa ne asigure un minim de protectie. Cautam sa ne asiguram casa si bunurile de valoare de orice pericol, dar in acelasi timp dorim sa ne stim feriti de primejdii in orice loc ne-am deplasa. Multe persoane obisnuiesc sa petreaca o parte din timp in prezenta prietenilor, intr-un bar sau la restaurant. Este locul unde ne putem relaxa si socializa fara sa fim constransi de nimeni si nimic. Din acest motiv, proprietarii investesc atat in asigurarea unui mediu ambient placut, cat si in siguranta clientilor. Montarea unui kit supraveghere video Hikvision va aduce o serie de beneficii, prin reducerea situatiilor conflictuale, prevenirea infractiunilor, suprevizarea comportamentului angajatilor.

A fi proprietar de bar sau restaurant poate fi o adevarata provocare. Un numar mare de clienti pe care ii intampinati zilnic, alaturi de un numar ridicat de angajati creste riscul infractiunilor. Avantajele imediate oferite de un sistem de supraveghere video vor imbunatati calitatea serviciilor, securitatea clientilor si in final profitul proprietarului.

Asa cum mentionam anterior, prevenirea si reducerea tentativelor de inselatorie este principalul avantaj al unui sistem de supraveghere Hikvision. Prin montarea unor camere de supraveghere in locurile potrivite, puteti pune capat obiceiului anumitor clienti de a manca si a pleca inainte de a achita nota. In plus, camerele de supraveghere Hikvision sunt usor de instalat. Fie ca apelati la camere turbo HD sau camere IP Hikvision, rezultatul va fi similar. Cu toate acestea, o diferenta exista intre cele doua tipuri de tehnologii. Camerele turbo HD vor trebui conectate la un DVR Hikvision, in timp ce camerele IP Hikvision vor avea nevoie de un NVR, dar vor putea fi inregistrate si local pe un micro SD sau pe un calculator. De asemenea, rezolutia camerelor IP poate fi superioara celor turbo HD, prin urmare calitatea imaginilor va fi mult mai buna. Identificarea clientilor este un aspect important, asadar alegeti un sistem supraveghere IP Hikvision si veti obtine performante maxime si detalii surprinzatoare.

Cand nu va aflati in incinta barului sau a restaurantului veti putea urmari de la distanta, prin internet, direct de pe telefonul mobil daca vreun incident neplacut are loc. Totodata, daca va aflati in situatia de a detine mai multe restaurante, va fi imposibil sa fiti in toate locatiile simultan. Verificati si controlati cu ajutorul sistemelor de supraveghere Hikvision toate locatiile in acelasi timp, fara a fi necesara prezenta permanenta.

Un alt avantaj al instalarii unui kit supraveghere video Hikvision consta in reducerea violentei. Iesirile violente si bataile sunt destul de des intalnite in special in baruri, mai ales in timpul unei intreceri sportive, a unui meci sau in weekend cand este aglomeratie. Camerele de supraveghere vor putea inregistra pe un DVR sau NVR Hikvision actele de violenta, iar faptasii vor fi identificati cu mai mare usurinta.

Este recomandat sa montati camere de supraveghere in spatii deschise pentru a proteja clientii, dar si pentru a preveni furturile. Alegeti modele de tip dome, care au un aspect discret si pot fi pozitionate pe tavan. Pentru intrarea si iesirea din restaurant, precum si pentru imprejurimile acestuia alegeti camere supraveghere exterior. In acest fel aveti permanent o situatie clara asupra clientilor care va viziteaza. Chiar si la bucatarie este indicat sa montati camere video. Monitorizati comportamentul angajatilor si va asigurati ca respecta normele de igiena.

 Orice investitie necesita o perioada de informare prealabila, prin urmare accesati magazinul online www.1CCTV.ro si veti gasi o gama variata de echipamente pentru orice buget. Indiferent ca va aflati in cautarea unui sistem supraveghere video Hikvision de 4 camere, 8 camere sau mai multe, aici va veti putea crea sistemul potrivit spatiului pe care il aveti de supravegheat.

Related posts

Parter+Etaj: 208 mp

Adina Meyers

Aproape de natura cu pavajul Pietra

Adina Meyers

Fațade double skin: alegerea sticlelor potrivite pentru obținerea unor beneficii maxime

Adina Meyers