Home

Îți place să mergi la picnic?

Este frumos afară, așa că a sosit vremea să ieși la picnic. Daca deja ai decis sa faci acest lucru, noi ne grăbim să îți sugerăm echipamentul necesar.

La picnic stai, te destinzi și discuți cu prietenii. Acest lucru presupune să ai la tine cel puțin o pătură. Iar dacă vrei să te bucuri de soare, dar nu și de arsuri, ia și o umbrelă. Dacă dorești poți să iei și o masă pliabilă și câteva scaune.
În mod cert ți se va face foame. Altfel spus, e nevoie de coșul pentru picnic care să conțină toate cele necesare: farfurii, tacâmuri și pahare de unică folosință, șervețele (de hârtie, dar și umede), deschizător de sticle și conserve, coș pentru pâine, protecție platou, saci de gunoi. La capitolul alimente, este bine să îți iei: pâine feliată, legume și fructe spălate, sendvișuri preparate. Pentru a evita unele neplăceri, pune mâncarea în cutii de plastic care se închid etanș. 
Dacă îți imaginezi că toate aceste pregătiri sunt suficiente, ei bine, nu e așa! Băuturile reci și cafeaua sunt bine-venite în aceste momente, aș putea spune chiar necesare. Așadar, va fi nevoie de un termos pentru cafea și de o geantă termoizolantă pentru a păstra băuturile reci.
Pentru mulți, ieșirea la picnic are mai mult farmec dacă se face și un grătar. Acest lucru presupune să mai adaugi câteva lucruri la cele deja adunate. Acestea sunt: un grătar, o soluție inflamabilă, lemne, cărbuni, cuțit, paletă, clește și carne, de preferat gata condimentată.

Sursă foto: www.pinterest.com

 

Related posts

Cartoful de Noirmoutier, cel mai scump soi din lume. Seamănă la gust cu alunele de pădure

Adina Meyers

Un living pentru toate vârstele

Adina Meyers

Tariful pentru obținerea permisului de conducere a fost majorat. Cât te costă acum?

Adina Meyers