Home

Îți place arta abstractă?

Oricărei locuințe îi prinde bine prezența unor obiecte de artă. Cu toate acestea, e dificil să găsești acele decorațiuni care să se potrivească gusturilor tale artistice și să se integreze armonios în decorul casei.

Arta abstractă este una dintre tendințele artistice ale acestor ani, adoptată cu entuziasm și de către designerii de interior. Unul dintre motivele entuziasmului lor este ușurința cu care poți integra arta abstractă în decorul unei locuințe, indiferent de stilul predominant.

O pânză cu un model abstract, monocromatic, poate fi alegerea perfectă pentru un living modern, minimalist, dar se va adapta cu ușurință și într-un decor clasic sau într-o locuință amenajată în stil industrial.

Dacă simți nevoia unei pete de culoare, un tablou abstract îți poate satisface dorința oferindu-ți un spectacol cromatic original, în care noțiunea de „pată de culoareˮ are conotații artistice.

În plus, arta abstractă îți oferă libertatea de a o expune oriunde: în living, în dining, în dormitor sau în holul de la intrare, oferindu-le musafirilor o primire artistică, plină de culoare și originalitate.

Un alt avantaj al alegerii artei abstracte pentru decorarea casei este faptul că nu trebuie să fii un mare cunoscător de artă pentru a o aprecia. În opinia noastră, în alegerea unui tablou pictat cu un model abstract trebuie să ții cont mai mult de emoțiile pe care ți le inspiră și de plăcerea pe care o simți atunci când îl privești, și mai puțin de prețul acestuia.

Cel mai mult ne place la stilul abstract faptul că poți deveni cu ușurință autorul unui tablou în care să-ți dai frâu liber imaginației și să-ți exprimi personalitatea în deplină libertate artistică. 

Sursă foto: www.pinterest.com

 

 

Related posts

Principiile de bază ale stilului decorativ parizian

Adina Meyers

Interviul din biroul angajatorului s-a mutat la tine în sufragerie. Cum să-ți amenajezi spațiul productiv. Idei practice

Adina Meyers

Modele premium ale parchetului Barlinek

Adina Meyers