Stilul rustic contribuie semnificativ la obținerea unui decor primitor și simplu într-un spațiu precum bucătăria. Uneori sunt suficiente doar câteva elemente de factura rustică pentru a crea o atmosferă degajată.

În bucătărie accentul poate să cadă mai puțin pe finisaje, care pot fi moderne și simple, dar nu trebuie neglijată puterea de decorare a textilelor. Un abajur, o față de masă sau un șorț – în stil rustic – sunt doar câteva elemente care pot decora foarte frumos încăperea.

Bulinele animă și înveselesc atmosfera. Prin urmare, pot fi potrivite atât pentru textile, cât și pentru vase. Fundalul alb le pune foarte bine în valoare. Deoarece aduc prospețime și vitalitate, florile de câmp și cele din grădină primesc un loc de cinste într-un decor rustic. Pot fi puse într-un coș din fibre naturale, ținute în găletușe din metal, așezate direct pe pardoseala etc.

Dacă vei opta pentru finisaje albe și mobilier din lemn, spațiul va fi ușor de redecorat. Oricând se pot introduce textile în alte culori sau elemente de natură vegetală: coronițe din flori sau fructe de sezon, care să creeze o atmosferă vesela.

Sursă foto: www.pinterest.com

 

 

Related posts

Accesoriile care pot da un plus de personalitate locuintei tale

Adina Meyers

Criterii importante de alegere pentru o centrală termică

Adina Meyers

Tendințe. Cum poți aduce natura în casa ta

Adina Meyers