LifeStyle

Iti doresti sa ai tenul hidratat in mod natural intreaga zi? APIVITA combina elementele naturii intr-un singur ser, pentru o hidratare in profunzime

Pielea hidratata si sanatoasa este o provocare zilnica pentru ritualul de ingrijire al oricarei femei. Tenul deshidratat poate fi un obstacol in calea bunastarii de peste zi, dar si un precedent pentru imbatranirea prematura.

Incapacitatea pielii de a-si mentine hidratarea si elasticitatea se poate datora unor factori cum ar fi tipul de piele, varsta si nutritia, dar si datorita influentelor externe, cum ar fi soarele, vantul, aerul rece.

Daca iti doresti un ten hidratat in profunzime, APIVITA are solutia: ser natural hidratant cu aloe si acid hialuronic 15 ml

Cu un continut de 98% ingrediente naturale, serul APIVITA creste vitalitatea tenului si stimuleaza toate procesele de hidratare ale pielii, fiind potrivit pentru toate varstele si tipurile de ten.

Cu o concentratie mare de ingrediente active, serul combina puterea suprema a naturii cu cea a stiintei, oferind hidratare instantanee timp de 24 de ore.

– Extractul de aloe si acidul hyaluronic ofera hidratare in profunzime

– Ovazul si lecitina imbunatatesc hidratarea pielii timp de 24 de ore pana la 63%

– Mierea este un adjuvant in procesul de regenerare celulara

– Uleiul esential de muscata 100% organic functioneaza ca un tratament de intinerire

Pret: 124,99 lei, disponibil in farmaciile Sensiblu.

Pentru mai multe intrebari si informatii despre APIVITA, acceseaza: www.facebook.com/Apivita.Ro.

Related posts

Familia mea și alte animale

Adina Meyers

Cauti un stilist bun in Bucuresti? Pe cine iti recomandam

Adina Meyers

In fiecare joi, Chefs te provoaca la BE Soci@l!

Adina Meyers