LifeStyle

Intercontinental Bucuresti re-deschide Sunday Brunch la braseria Corso

In urma succesului inregistrat la ultimele editii de Sunday Brunch, InterContinental Bucuresti a redeschis duminica al cincilea sezon "Brunchissimo", la Braseria Corso.

Astfel, in fiecare duminica, de la ora 12.00 la 16.00, elegantul restaurant cu vedere spre Bulevardul Nicolae Balcescu isi asteapta oaspetii cu un pahar de sampanie Veuve Clicquot, o multime de preparate gustoase, muzica live de calitate si un loc de joaca imbunatatit, gata de a fi explorat de cei mici.

Specifice pentru Brunchissimo, fructele de mare raman in continuare in voga, aici putand gasi stridii, creveti, scoici proaspete, vongole si caracatita, care se pot servi ca atare sau cu paste pregatite pe loc. Vita Wellington si gnocchi cu sos de trufe gata de a fi servite sunt si ele specialitati ale acestei editii. Aperitive precum salate colorate in stil spaniol, branzeturi nobile, pita facuta in casa si standul de paine incanta simturile oaspetilor. La standul de branzeturi, tentatiile sunt delicatele mini- mozzarella, mini-burrata si mini-ricotta ca si selectia de mezeluri speciale italienesti, alese cu grija de Executive Chef, Cristian Marino.

Daca vorbim despre deserturi, gasiti tot felul de bunatati pregatite la patiseria hotelului InterContinental, precum macarons, bomboane cu caramel, prajituri cu ciocolata, tiramisu si placinte, fantani de ciocolata si fructe proaspete, un stand cu clatite pregatite pe loc si un bar cu inghetate. Cafeaua proaspata si pachetul de bauturi care include vin alb si rosu, bere draft si suc sunt tentatii care ii vor tenta pe oaspeti sa ramana pentru mai mult timp la brunch.

La Braseria Corso intretin atmosfera muzica live pe ritmuri de café-concert si jazz, dar si tombola avand ca premii cine la restaurantele hotelului si intrari la Health Club 22. Iar fiecare sticla de sampanie cumparata, vine cu un cadou – surpriza de la Veuve Clicquot.

Copiii sunt fi rasfatati la locul de joaca pregatit special pentru ei, cu castele si tobogane gonglabile, jocuri si jucarii, care, alaturi de animatorii profesionisti costumati in personaje din povesti si desene animate, ii distreaza pe copii si le ofera parintilor acel moment de relaxare de care au nevoie duminica dupa-amiaza.

Pretul pentru participarea la eveniment este de 245 RON de persoana, pret care include si pachetul de bauturi. "Brunchissimo" este gratuit pentru copiii de pana la 6 ani si iar pentru cei de pana la 12 ani pretul este redus cu 50%. Parcarea este gratuita in fata hotelului, in functie de disponibilitate.

Pentru mai multe informatii sau pentru a rezerva o masa, oaspetii pot suna la 0799 994 995 sau pot vizita www.eventsinbucharest.ro/sunday-brunch

Persoana de contact: Dana Chiriac, Marketing & PR Manager, tel: 0727 810 200 sau dana.chiriac@ihg.com

 

Related posts

Decorul pereților din baie: tu pentru ce optezi?

Adina Meyers

Ce este interzis să faci în această zi în Sâmbăta Mare?

Adina Meyers

In fiecare joi, Chefs te provoaca la BE Soci@l!

Adina Meyers