LifeStyle

Intalnire culinara cu Liviu Balint

Luni, 22 februarie, Ad Hoc Bistro a gazduit un show culinar de exceptie, oferit de maestrul in bucatarie Liviu Balint. Acest eveniment a punctat „inceputul unei frumoase prietenii’’ dintre Podravka, Chef Liviu Balint si More Than Pub.          

Timp de doua ore, localul a fost cuprins de cele mai imbietoare arome, mancaruri fine si gusturi rafinate, intr-o atmosfera animata de multe zambete, poze, voie buna si conversatii de calitate.    

Si pentru ca mancarea are legatura cu prietenia, am adus in acelasi loc jurnalisti si bloggeri pasionati de domeniul culinar, iubitori de mancaruri fine deschisi experientelor inovative. Fie ca am fost prezenti in calitate de experti in tainele bucatariei ori simpli pofticiosi, cu totii ne-am bucurat de preparatele gustoase, bine condimentate si bogate in arome. 

Credem ca am adus o experienta „cu sare si piper’’, in care invitatii au asistat la o adevarata sarbatoare a gustului, o celebrare a culturii gastronomice si a bucatariei gourmet. Gustul delicios, unicitatea si aroma fiecarui fel de mancare au fost date de calitatea deosebita a produselor Vegeta si Eva.                   

Creativitatea lui Liviu Balint a adus acel „twist” in bucate, menit sa surprinda si sa ofere celor prezenti un adevarat rasfat culinar si o incantare a simturilor. Liviu a gatit cu mult suflet si pasiune, ne-a impartasit secretele sale si a preparat cele mai ingenioase retete intr-o interpretare inedita si o demonstratie de talent si libertate in bucatarie.          

 

Related posts

Cum sa faci un gratar excelent pentru prietenii tai

Adina Meyers

Supa de pui cu varza si mere

Adina Meyers

Luana Ibacka sustine atelierul „Esenta tineretii si frumusetii feminine”, in weekend, in Bucuresti

Adina Meyers