LifeStyle

Inaugurarea noului spatiu In Culise cu trei nopti de petrecere ca In povesti

„In Culise” trece printr-o transformare si se metamorfozeaza intr-un loc mai bun pentru voi: mai mare, mai aproape de centru, confortabil, lejer, artsy si underground in acelasi timp. Ne continuam misiunea si incercam sa va aducem aceleasi spectacole unice, neconventionale si actuale, dar si muzica live, petreceri private si nopti de club-bar. Noile Culise sunt mai spatioase si armonios aranjate, oferind un mediu propice destinderii boemilor de astazi si nu numai.

 Numarul magic, trei, va aduce  in cadrul aceluiasi eveniment de inaugurare o combinatie perfecta si inedita de arta si cultura imbinata cu distractie. Petrecerea de casa noua va fi ca in povesti: cu muzica buna, dans, entertainment de calitate, cocktail-uri delicioase si echipa din Culise. Vineri si Sambata primiti la intrare „Impuscaturi” (shot-uri) din partea casei!

Va asteptam in fiecare seara, de vineri pana sambata (29-31 Martie), incepand cu orele 17:00, In Piata Natiunile Unite nr. 3-5 (pe laterala blocului turn, langa biserica Sf. Spiridon Vechi – clinica Nadia Comaneci) sa ne reIntalnim sau sa ne cunoastem si sa fim impreuna In Culisele distractiei!

Eveniment sustinut de: SapteSeri, Zile si Nopti, Romania Libera, Metropotam, Ziarul Metropolis, ArtActMagazine, TV City, Orasulm.eu, Modernism.ro, Teatral.ro, Port.ro, VipNews, Hypestreet.ro, Artwe.ro.

 

Program Complet

·        Vineri, 29 Martie

Ora 20:00

Concert LIVE de muzica ruseasca si folk romanesc „Serile Moscovei”

Cu: Vasile Pitonov, Mihai Mosoi (si chitarele)

Ora 22:00

Karaoke

Intrare Libera la ambele evenimente

·        Sambata, 30 Martie

Ora 19:00 si Ora 21:30

Aristocratii – Stand-up Comedy

Intrare: 20 lei

Ora 23:30

PARTY ca-n povesti cu DJ Dragos Rusu

Intrare libera

·        Duminica, 31 Martie

Ora 19:00 Monoloagele Vaginului

Ora 21:00 Scrisori Catre Rita – The Show

Intrare: platesti 30 de lei si poti sa vizionezi ambele spectacole

 

 

 

 

Related posts

FamilyCARE – Impartaseste bucuria cu toata familia!

Adina Meyers

Rețetă: Pappardelle picante cu peşte şi măsline. Rapid și sănătos

Adina Meyers

Cocoon

Adina Meyers