Amenajari apartamente Amenajari Interioare

IgienaServ.ro – Ce trebuie sa stii despre serviciile de curatare hota si de ce sunt impuse acestea prin lege?

Serviciile de curatare hota sunt extrem de necesare, nu doar pentru restaurante unde hotele sunt folosite la intensitate maxima, ci si in locuinte, unde este nevoie de o curatare a lor periodica pentru a preveni riscurile de izbucnire a unui incendiu.

Si daca te gandesti ca poti curata singur hota, ei bine, afla ca risti nu doar ca aceasta sa nu fie curatata cum trebuie, ci si sa se strice intr-un timp foarte scurt.

IgienaServ.ro este o firma specializata in servicii de curatare hota si multe alte servicii cu scop utilitare la care poti apela oricand si oriunde te afli in tara.

Necesitatea unor servicii profesionale de curatare a hotei este impusa chiar de legile statului, pentru a preveni incediile declansate de mentenanta necorespunzatoare a acestora.

Cum se poate produce un incendiu cauzate de curatarea necorespunzatoare a hotelor?

Daca hota nu este curatata la un interval de timp regulat (indicat fiind de doua ori pe an, dar in functie de utilizare cifra poate varia) reziduurile de grasime acumulate in urma gatitului vor forma un strat gros care poate izbucni intr-un incediu cand te astepti mai putin.

Acesta se intampla din cauza ca reziduurile de grasime se supraincalzesc. O curatare profesionale previne acest lucru si asigura buna functionare a hotei pentru o durata mai mare de timp.

Cand ar trebui exact curatate hotele si tubulaturile de ventilatie?

In functie de intensitatea cu care hota este folosita, fie ca vorbim de restaurante, fie ca vorbim de o bucatarie particulara, se impun mai multe igienizari ale hotelor pe an. De exemplu, intr-un restaurant de fast food, in care vaporii si grasimile sunt generate in cantitati foarte mari, curatarea ar trebui sa aiba loc cel putin o data la doua luni.

Specialistii iti recomanda: IgienaServ.ro

Poate pare ceva foarte simplu, dar curatarea unei hote, indiferent de felul ei, nu este un proces la care sa se priceapa oricine si pe care sa-l faci dupa cum citesti pe internet de exemplu. Fara a sti ce faci cu adevarat risti nu doar ca hota sa se defecteze,dar si sa produci un incendiu de proportii fara sa vrei.

Ce substante sunt folosite de catre firmele de curatare hote?

Nicio firma de curatare nu ar trebui sa foloseasca substante chimice care pot avea efecte toxice asupra organismului uman. Opteaza pentru o firma care foloseste substante aprobate de Ministerul Santatii, de preferat ecologice si biodegradabile, care sa nu prezinte niciun fel de risc de intoxicatie, precum cele utilzate de specialistii firmei Igiena Serv.

Cat de mult dureaza procesul de curatare?

O firma profesionala va efectua serviciul de curatare in doar cateva ore. Daca vreti sa beneficiati de servicii de salubrizare profesionale alegeti Igiena Serv. Firma are o  lunga traditie pe piata din Romania in servicii de curatare hota, alpinism utilitatar, colectare deseuri, angajare bone si multe alte servicii menite sa imbunatateasca considerabil calitatea vietii.

Date de contact

Pentru mai multe detalii despre servicii si ofertele personalizate de pret suna la numarul de telefon: 0722 672 774

Sau acceseaza website-ul: igienaserv.ro

Related posts

Spatii functionale si ergonomice intr-un apartament nou

Adina Meyers

10 moduri mai bune de a vă stoca oalele și tigăile

Adina Meyers

Anul 2012 vine cu noi tendinte in interioarele locuintelor noastre

Adina Meyers