Amenajari Exterioare Balcon si terasa

Idei practice de decor cu accesorii baie pentru oglindirea fidela a stilului personal

Tendintele actuale de redecorare a spatiilor sanitare sunt revolutionare chiar si pentru cele mai restranse spatii.

Baia este considerata una dintre cele mai importante incaperi din casa, impunandu-se igienizarea si mentinerea curateniei zilnic, dar si instalarea anumitor accesorii pentru baie de calitate specifice pentru amenajarea conforma si depozitarea produselor, prosoapelor utilizate.

 

Schimbari mici cu efecte mari – Sfaturi practice pentru decorarea si crearea spatiilor complet functionale

Influentele minimaliste se regasesc din ce in ce mai mult in proiectele de amenjarea interioare, functionand perfect cu spatiile destinate bailor.

Adaugarea unor elemente utile pentru mentinerea ordinii in baie echilibreaza decorul general creat tinand cont de stilul personal si decorul predominant in intreaga locuinta.

– Alegerea unui dulap de depozitare care poate fi amplasat fara sa reduca spatiul total al salii de baie

La o cautare rapida, vei identifica multiple solutii pentru inlocuirea dulapurilor cu rafturi suspendate sau cosuri decorative care vor schimba radical atmosfera din baie.

Exista modalitati de eficientizarea a spatiilor superioare ale peretilor, evitandu-se astfel blocarea pe zona circulabila, o masura potrivita pentru baile de mici dimensiuni.

– Optati pentru functionalitate si nu pentru mobilier destinat depozitarii.

Mobilierul in exces incurajeaza la adaugarea multor produse de curatenie si ingrijire corporala.

Anul acesta deveniti mai organizati si eliminati surplusul de produse si evitati sa achizitionati piese de mobila care aglomereaza spatiile.

– Echilibrati texturile si accesoriile din baie

Indiferent de modelul si textura elementelor de constructie si amenajare alese pentru baia din locuinta, accesoriile alese corect pot completa fara sa aglomereze. Spre exemplu, puteti alege accesorii din metal deoarece se potrivesc in orice decor.

O recomandare frecventa care a castigat teren in tendintele ultimilor ani in materie de amenajare a bailor este mentinerea elementelor alese in alb, negru pentru materialele de constructii si accesorii metalice.

Amenajarea monocromatica si adaugarea sau mixarea elementelor neutre de tip lemn, metal sustin de asemenea stilul minimalist.

Inainte de decorarea unei bai deja renovate, revizuiti toate produsele, piesele de mobila si alte elemente de depozitare existente si reduceti aglomerarea elementelor.

Pozitionarea accesoriilor va fi mult mai usoara intr-un spatiu eliberat, iar pe termen lung veti evita adaugarea altor elemente, rezumandu-va doar la ce ati pastrat initial pentru depozitare.

 

Crearea unei liste de cumparaturi faciliteaza procesul de renovare

Ca si in cazul amenajarii altor incaperi, alegerile inteligente sunt rezultatul respectarii articolelor notate pe o lista alcatuita in prealabil.

Lista pentru amenajarea baii trebuie sa contina accesoriile de baza dedicate utilitatii: suport pentru prosoape (inele si bare de sustinere), pentru hartie igienica si dispensere sapun sau pahare baie.

Atunci cand este vorba de renovarea totala, lista va contine si materialele de constructii necesare, alaturi de dimensiunile spatiului pentru achizitionarea cantitatii optime de faianta, gresie, mozaic si obiectele sanitare.

Accesand magazinul online www.baterii-lux.ro veti gasi tot ce este necesar in gama extinsa de accesorii baie pentru utilizarea eficienta a spatiilor limitate alocate bailor in cele mai multe locuinte actuale.

Pentru confortul clientilor si reducerea timpului de cautare, magazinul online ofera seturi care contin accesoriile de baie esentiale la preturi care sa te avantajeze.

 

Date de contact

  • Comenzi: 0721 482 872
  • E-mail – office@baterii-lux.ro / vanzari@baterii-lux.ro

Related posts

10 soluții ca sa integrezi ferestrele și ușile termopan în stilul de design interior

Adina Meyers

7 finisaje contemporane pentru o baie spectaculoasă

Adina Meyers

TENDINȚE Spoga + Gafa 2020: Grădina contemporană şi sustenabilitatea

Adina Meyers