Amenajari Exterioare Balcon si terasa

Idei pentru amenajarea unui spatiu destinat lecturii

Daca iti place sa citesti, atunci cu siguranta ai nevoie de un spatiu special amenajat pentru tine si cartile tale. Din fericire, ai nevoie de putine lucruri pentru a crea un loc perfect pentru lectura.

Holul reprezinta una dintre incaperile in care se poate amenaja usor un loc de lectura sic. Acest lucru este posibil mai ales in casele spatioase, cu holuri mari si luminoase. „Ingredientele” necesare coltului de lectura se pot reduce la un fotoliu si o masuta rotunda. Prin crearea unei nise in perete pentru depozitarea cartilor preferate si montarea unor tablouri cu chipurile celor dragi, poti oferi acestui loc o nota personala.

Un pat de zi si unul de noapte… Nu, nu suna ciudat. Daca incaperea este suficient de mare, pe langa patul de noapte, poate fi instalat si un al doilea pat, de zi, ceva mai mic, dar amenajat in asa fel incat sa ofere conditiile necesare pentru lectura. Daca deasupra patului sunt montate rafturi cu carti, cu atat mai bine.

Livingul este una dintre cele mai indicate camere pentru amenajarea unui colt de lectura. Nu e nevoie decat de un sezlong, un taburet si un lampadar. Alese cu atentie, aceste elemente se pot integra perfect in designul incaperii.

Pentru mai multe idei si inspiratie puteti sa accesati galeria foto.

Sursa foto: www.pinterest.com

 

 

Related posts

Sfaturi pentru reamenajarea baii

Adina Meyers

Gradina – sursa de energie interioara

Adina Meyers

Cum pregatim gradina casei pentru anotimpul rece

Adina Meyers