LifeStyle

Ideal Standard lansează noua colecție Tesi

Ideal Standard, furnizorul lider pentru soluţii inovatoare de baie sub semnul designului, a împletit forma cu funcționalitatea pentru a crea Tesi, o colecție de obiecte sanitare ceramice, căzi și baterii ce se armonizează perfect pentru a crea o gamă versatilă și abordabilă.

Creată de designerul Ideal Standard, Robin Levien, Tesi reprezintă o categorie de soluții versatile având opțiuni ce funcţionează perfect în băile de familie, toaletele de serviciu şi băile de lux. Colecţia este suplă, elegantă şi vioaie:  este adaptată special pentru a se potrivi necesităţilor mediului şi stilului de viaţă, jucând fără eforturi orice rol şi reuşind mereu să atingă echilibrul perfect.    

Toate vasele de WC din colecţia Tesi sunt echipate cu tehnologia de spălare AquaBlade, conferind cel mai frumos aspect estetic asigurând un nivel superior de igienă, mai puţini stropi şi reducerea zgomotului. AquaBlade, permite spălarea vasului din partea superioară, asigurând astfel curăţarea întregii suprafeţe interioare fără a lăsa margini greu accesibile nespălate fiind un produs unic de la Ideal Standard.

Această facilitate de întreţinere se transmite în cadrul tuturor elementelor de design ale colecţiei. Sistemele de fixare ascunse ale vasului de WC şi bideului suspendat creează un aspect curat, luxos la un preţ extrem de abordabil. Chiar şi capacele vaselor de WC, un detaliu ce poate fi neglijat cu uşurinţă, au fost realizate gândindu-ne la client. Opţiunea de închidere lentă se bucură de un mecanism de extragere rapid, astfel încât beneficiarul final are libertatea completă de a curăța suprafețele.   

Există cinci variante de lavoare. Cu o gamă atât de vastă ca Tesi, nu este o problemă să amenajaţi cea mai mică încăpere.  Există opţiuni disponibile pentru toaleta de serviciu, designul pur şi simplu adaptându-se perfect cu uşurinţă la dimensiunile mai mici.  Există variante de lavoare de 45cm, 50cm, 55cm şi 60cm, cu posibilitatea de a fi prevăzute cu picior şi semipicior. Există de asemenea lavoare semi încastrate de 55cm pentru cei ce doresc să le instaleze pe mobilier.  

Obiectele sanitare ceramice se asortează perfect cu mobilierul de baie practic şi elegant Tempo. Gama de mobilier Tempo concepută în mod inteligent  conferă spaţii discrete de depozitare în băile aglomerate. Cu o gamă vastă de dulăpioare, există o configuraţie ce se potriveşte în fiecare încăpere. Neutre, dar incontestabil contemporane, finisajele Gri sablat şi Alb strălucitor completează contururile gamei Tesi. Elementele ceramice şi de mobilier se integrează armonios pentru a obţine un efect remarcabil.  Uşile şi sertarele cu închidere lentă conferă un sentiment de facilitate întregii experienţe.

Combinaţiile Tesi exprimă în egală măsură calitatea şi stilul. Caracterizate prin linii geometrice simple echilibrate de forme rotunjite, acestea completează perfect calităţile stilistice ale obiectelor sanitare ceramice Tesi.  Există o gamă vastă de posibilităţi de alegere, fiecare avându-şi locul perfect în baia potrivită. Există patru baterii de lavoar: înaltă, mini, standard sau încastrată.  Toate sunt caracterizate printr-un superb design suplu şi sunt prevăzute cu cartuş cu disc ceramic pentru a controla debitul şi temperatura apei cu o precizie impecabilă. Bateria cu dublă comandă de umplere a căzii şi bateria de amestec de cadă şi duş se asortează perfect cu bateriile de lavoar. Printr-o uşoară atingere a diverterului , puteţi comuta de pe funcţia de umplere a căzii pe funcţia separată de duş Idealrain.  În timp ce faceţi duş, axul inteligent al preaplinului ‘follow me’ permite ca furtunul să nu vă stea în cale.

Cu marginile lor plate, lineare şi tetierele îngroşate semicirculare, căzile de baie au o formă pură geometrică ce se va potrivi în mod armonios în cadrul foarte multor băi contemporane. Disponibile cu dimensiunile 160cm x 70cm şi 170cm x 70cm.  Există de asemenea o opţiune de economie de apă, ce nu afectează plăcerea de a face baie. Având un preaplin redus, permite o restricţie de apă de 139 de litri.

Designerul Ideal Standard International, Robin Levien, a spus: “Tesi furnizează combinația perfectă dintre funcționalitate, aspectul estetic superb, la un preț abordabil. Colecţia utilizează forme contemporane pentru a actualiza designul clasic, creând o gamă de produse ce pot fi utilizate la construirea unei băi unice pentru proprietarul său, asigurând în acelaşi timp facilitatea de întreţinere şi farmecul atemporal pe care-l caută foarte mulţi beneficiari finali în  decorul casei lor. “

“Această nouă colecţie, ce se lansează ca parte din KBB Live în Martie 2016, este de asemenea prima din Colecţia Esenţială Ideal Standard ce este prevăzută cu tehnologia revoluţionară  AquaBlade în echiparea standard. Orice element al acestei colecţii poate fi combinat  cu alte articole pentru a obţine un rezultat final individual ce asigură o notă clasică perfectă cu linii rotunjite.”

Related posts

TROCAL PremiDoor 88: Usi glisante cu ridicare intr-o noua dimensiune

Adina Meyers

Cum poţi cumpăra un oraş de 7,5 milioane de $, în plină criză – FOTO

Adina Meyers

O reusita pentru piata obiectelor de colectie in primul eveniment Artmark din 2012

Adina Meyers