Home

Iată cum să cureți spuma poliuretanică întărită sau petele de mortar, de pe diverse suprafețe

Ai montat vreo ușă/fereastră și a sărit spumă pe toc, pervaz, perete? Ți-ai luat apartament nou dar pe balcon ai observat că e spumă întărită pe gresie? Ți-a sărit spuma poliuretanică pe haine în timpul lucrărilor? Nasol, înțelegem. Vestea bună e că există soluții pentru înlăturarea spumei întărite de pe suprafețe. Pentru cea de pe haine merge doar cu o foarfecă lată. smiley

Pentru toate celelalte există PENOSIL Premium Foam Remover

Pulverizați soluția de curățare pe spuma ce doriți să fie îndepărtată. Lăsați 5-7 minute să se înmoaie spuma apoi îndepărtați mecanic. În caz de nevoie repetați operațiunea. La final curățați suprafața cu o cârpă din bumbac.

Atenție, solventul este puternic! Recomandăm testarea produsului mai întâi pe o suprafață ascunsă, deoarece solventul în exces poate distruge vopseaua și lacurile (indicatii in fisa tehnica a produsului disponibila pe site.

Este potrivit și pentru curățarea spumei de pe rame/tocuri de ferestre PVC colorate. Cu aceeași mentiune de precautie, a se testa înainte pe o suprafață ascunsă și a nu se pulveriza prea multă soluție ori lăsa mai mult de 5-7 minute să acționeze, căci poate decolora suprafața.

Pentru spuma “udă” există PENOSIL Premium Foam Cleaner..  Acesta se poate folosi pentru curățarea spumei neîntărite, cât și la curătarea uneltelor (pistolului cu care s-a aplicat spuma – tubul de Penosil Cleaner se infileteaz ain pistol asemenea oricarei spume si se poate curate astfel si teava pistolului pe interior).

Un alt agent de curățare foarte apreciat în orice “gospodărie” este detergentul PENOSIL Premium BetClean, folosit la îndepărtarea petelor de ciment, mortar întărit, murdărie.

Curăță excelent și lopețile, betoniera sau roaba, după caz. Poate îndepărta și petele de sare și aproape orice murdărie de pe trotuare sau alte suprafețe de beton, piatră sau țigle ceramice. Pe suprafetele sensibile se recomandă a se testa în prealabil și/sau a se dilua.

PENOSIL este brandul principal al Wolf Group, producător printre liderii mondiali în industria spumelor poliuretanice și a materialelor chimice pentru construcții, cu fabrici în Estonia, Spania, Rusia și Brazilia și subsidiare/activități de distribuție în peste 80 de țări, printre care și România Penosil SRL.

Related posts

Despre cum alegem si de ce avantaje ne bucuram daca vom cumpara o drujba electrica

Adina Meyers

Vopsea lavabilă de interior pentru spații predispuse la igrasie și mucegai

Adina Meyers

Biblioteca din living

Adina Meyers