Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Husele pentru canapele, fotolii si scaune – o solutie rapida pentru a schimba aspectul locuintei tale

Daca iti doresti sa schimbi decorul de acasa fara sa inlocuiesti finisajele si mobilierul, ai o alternativa usor de pus in practica, accesibila ca pret si care iti poate aduce avantaje nebanuite: husele pentru canapele, fotolii si scaune.

Husele au fost concepute special pentru a conferi o viata mai lunga fotoliilor, canapelelor si scaunelor, protejandu-le de murdarii si pete dificile (grasimi, cerneala), de gherutele animalelor de companie, care pot agata si rupe materialul din care acestea sunt realizate, de accidentele provocate de neatentia sau curiozitatea copiilor. De asemenea, husele au si calitatea de a diminua gradul de uzura a pieselor de mobilier.

Pe langa protectie, husele au un rol major in schimbarea aspectului unei camere vechi, cu mobilier uzat sau murdar, pot pune in evidenta alte articole de mobilier, cu care se afla in armonie cromatica sau in contrast, pot da mai multa lumina intr-o incapere sobra si sa accentueze un stil anume de amenjare.

Husele sunt confectionate din bumbac, lana, microfibra si piele ecologica. Astfel de materiale au rezistenta la uzura si murdarie, ceea ce le face utilizabile mai mult timp. In ultimii ani, pielea ecologica si tesaturile din microfibra au devenit materialele preferate de utilizatori. La centrele de tapiserie si magazinele de mobilier poti comanda huse dupa propriile preferinte si necesitati. Sistemul de prindere cu fermoar si cele de tip „arici” le fac usor si rapid de pus si inlocuit.

Inainte de a comanda husele, trebuie sa iei in calcul stilul de amenajare al incaperii. Husele cu model floral se potrivesc foarte bine intr-un interior clasic, romantic, shabby chic, vintage etc., cele cu dungi se integreaza perfect intr-un decor in stil marin. In ceea ce priveste modelele simple, uni acestea pot fi adaptate aproape la orice stil de amenajare, de la clasic, modern, casual sau rustic.

Un alt aspect foarte important de care trebuie sa tii cont este cel al masuratorilor. E necesar sa masori inaltimea, lungimea si adancimea canapelei,fotoliilor si scaunelor, precum si lungimea/latimea pernutelor decorative.

Sursa foto: www.pinterest.com

 

 

Related posts

Tapetul în dormitor: Cum îl alegi pentru un efect wow

Adina Meyers

Și un apartament mic poate fi amenajat așa cum visezi

Adina Meyers

Stilul minimalist in amenajarea unei bai

Adina Meyers