LifeStyle

Hornbach aduce peste 4.000 de pesti din 150 de specii in noul magazin din Sibiu

Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de constructii si gradinarit, va aduce in noul magazin din Sibiu, ce urmeaza a fi inaugurat in aceasta luna, peste 4.000 de pesti din 150 de specii.

In plus, noua locatie va fi amenajata cu peste 30 de acvarii ce insumeaza peste 18.000 de litri de apa si ofera clientilor nu doar o varietate de pesti, ci si de plante sau accesorii.

„Ne-am dorit sa oferim si sibienilor iubitori de animale aceeasi experienta din toate magazinele Hornbach si, astfel, am amenajat o zona speciala de Acvaristica si ZOO pe o suprafata de 530 metri patrati. De altfel, magazinele noastre sunt singurele din segmentul pe care activam, cel de bricolaj, ce ofera o gama variata de astfel de produse, avand standarde ridicate in acest sens”, a declarat Mugurel-Horia Rusu, Directorul General al Hornbach Romania.

Potrivit afirmatiilor sale, zona de Acvaristica este amenajata cu peste 30 de acvarii care insumeaza peste 18.000 de litri de apa si in care, permanent, se vor afla peste 4.000 de pesti. Parte a 150 de specii diferite, acestia sunt ideali atat pentru acvarii mici, cat si pentru acvarii de mari dimensiuni. Astfel, clientii Hornbach vor putea cumpara de la pesti de dimensiuni foarte mici, de 1,5 – 2 cm, cum sunt cei din specia Paracheirodon Innesi Neon, pana la pesti foarte mari, de 22 cm, precum cei apartinand speciei Koi din Japonia. Mai mult decat atat, in zona de Acvaristica din noul magazin din Sibiu pot fi gasite si broscute, raci sau melci.

In afara de acestea, in magazin clientii pasionati de acvaristica pot gasi si acvarii pentru plante si animale acvatice de dimensiuni diverse, care pornesc de la 12 litri si pot ajunge pana la 240 litri. Mai mult chiar, acestia au posibilitatea de a comanda si acvarii pe dimensiuni speciale, perfect adaptate nevoilor lor.

Sortimentul magazinului Hornbach din Sibiu pe segmentul de Acvaristica este completat si de peste 300 de produse de hrana si medicamente pentru pesti, mai mult de 200 de specii de plante acvatice, inclusiv plante de iaz, cat si de accesorii si decoratiuni pentru acvarii, precum folii autocolante, pietre, roci, radacini decorative, obiecte de fundal si decorative.

In total, clientii vor putea alege din 1.500 de produse aflate pe stoc in zona de acvaristica si alte cateva zeci disponibile prin comanda speciala.

Zona de acvaristica este completata de o zona speciala ZOO. Aceasta ofera un numar mare si variat de produse pentru caini, pisici, pasari si rozatoare. Fie ca vorbim de hrana pentru animale, custi pentru diverse specii, accesorii sau jucarii, zona special amenajata este locul ideal pentru iubitorii de animale.

Zona de acvaristica si cea de ZOO a magazinului Hornbach din Sibiu face parte din suprafata de 2.700 mp alocati spatiului de gradina, in timp ce intregul magazin va avea o suprafata totala de cca. 12.000 de metri patrati.

 

 

Related posts

Ce ar trebui să conțină o trusă de prim-ajutor

Adina Meyers

Dieta alcalină: Alimente alcaline vs. alimente acide

Adina Meyers

Sub zapada? Intampina iarna cu uneltele pentru zapada Fiskars

Adina Meyers