Daca te numeri printre norocosii care locuiesc la curte si iti place sa organizezi petreceri in gradina, iata cateva trucuri care te vor ajuta sa fii o gazda de nota 10:

1. In primul rand, alege o zona in gradina care sa fie centrul „actiunii”. Apoi, delimiteaza, de exemplu, masa de dining (pentru ca trebuie sa ai o masa unde sa iti servesti musafirii cu bunatati sau unde sa poti prezenta un bufet-suedez) cu ajutorul unui covor – in felul acesta vei crea impresia de „acasa”. Exista o multime de covoare de exterior, colorate sau cu imprimeuri inspirate din natura.

2. Foarte importante sunt scaunele. Pentru design, poti opta pentru scaune in culori si forme diferite. Astfel, vei obtine un decor jucaus si modern. Iar daca spatiul nu este foarte generos alege scaune pliabile pe care atunci cand nu le mai folosesti le poti depozita intr-un colt si elibera „scena” pentru dans.

3. Gardul reprezinta „peretii” gradinii si ii poti pune in valoare cu diverse decoratiuni precum tablouri, ghirlande, ghivece suspendate si orice alte accesorii de petrecere.

4. Avand in vedere ca petrecerea se poate prelungi pana tarziu in noapte, nu uita de lumini. Felinarele sunt cele mai potrivite pentru gradina, la fel si tortele care nu doar lumineaza, dar tin si insectele la distanta.

5. Un mini-bar cu mini-frigider este tot ceea ce ai nevoie in zilele toride de vara!

6.  Arta aranjarii mesei este o regula chiar daca vorbim de masa din gradina. Nu neglija acest aspect si apeleaza la un set de tacamuri si vesela sic care sa se asorteze cu restul mobilierului. La final, un buchet de flori va fi „cireasa de pe tort” a amenajarii. Chiar daca te afli in gradina, el va oferi un look delicat decorului.

Sursa foto: www.pinterest.com

 

 

Related posts

Gradinile englezesti, desprinse din tablouri

Adina Meyers

Un domeniu realizat din trei proprietăţi

Adina Meyers

Cum îţi construieşti propria seră?

Adina Meyers