LifeStyle

GEZE, prezent la targul FENSTERBAU FRONTALE 2016

Compania GEZE prezinta anul acesta, Iin cadrul celui mai mare targ de constructii, Fensterbau Frontale, solutii inovatoare care Iimbunatatesc semnificativ spatiile rezidentiale si de birouri din cladirile moderne, facandu-le mai sigure, prin gruparea lor Iin trei categorii: solutii profesionale, rezidentiale si de service. Acestea includ noi solutii de interfata pentru integrarea produselor Iin standardele de comunicare folosite pentru sistemul tehnologic al cladirilor (KNX si BACnet), precum si pentru tehnologia ferestrelor, a sistemelor automate de usi, tehnologia pentru usi si servicii de mentenanta, cum ar fi software-ul pentru Iimbunatatirea planificarii sigurantei.

GEZE. Confort si siguranta Iin mod natural

Solutii profesionale: solutii inovatoare pentru cladiri inteligente

GEZE prezinta doua module de interfata pentru retelele inteligente de constructie, care pot fi usor integrate ȋn protocoalele KNX si BACnet.

Ȋn domeniul tehnologiei pentru ferestre, modulul de interfata al casetei IQ KNX permite controlul, ventilatia naturala si Iincorporarea directa a unitatilor de ferestrele GEZE IQ ȋn sistemele de constructie KNX.

Noul modul de interfata IO 420 este cheia pentru “cladirile inteligente”, toate componentele sistemului fiind interconectate ȋntr-o retea. Acest lucru ȋnseamna ca sistemele de usi, tehnologia de ventilatie si RWA (sisteme de evacuare a fumului si a caldurii), precum si sistemele de securitate (de exemplu, sisteme de control al iesirilor de urgenta) pot fi integrate Iin sistemul de management al cladirii prin intermediul protocolului mondial de comunicare deschisa, BACnet.

In domeniul tehnologiei pentru usi, GEZE prezinta doua solutii cu caracteristici de siguranta remarcabile.

O noua versiune a sistemului de usi automate Powerturn pentru usi deosebit de mari si grele este prezentata ca parte a unei solutii de sistem, Iin colaborare cu alte sisteme si produse, cum ar fi sistemul de blocare electronica IQ AUT, sistemul de comanda a usii de evacuare TZ 320 si sistemul de blocare a usilor de evacuare FTV 320.

Sistemele IST (filiala GEZE) au adaugat noul vector electric A4000 ȋn portofoliul de produse. Avantajele specifice includ deschiderea silentioasa a usilor, precum si eliberarea ȋn siguranta a dispozitivului de blocare chiar si atunci cand se afla sub presiune mare, fara a fi nevoie de electronice suplimentare. De asemenea, s-au pastrat dimensiunile tipice compacte IST, oferind noi optiuni de design si garantand un nivel ridicat de planificare a sigurantei.

Solutii rezidentiale: combinatia perfecta ȋntre putere, confort si design

Punctul forte ȋn sectorul solutiilor rezidentiale este amortizorul pentru usi GEZE ActiveStop. Acesta ofera un nivel mult mai mare de confort si sentimentul de spatiu mai larg. GEZE ActiveStop poate sa opreasca cu usurinta usile, sa le ȋnchida ȋn liniste sau sa le tina deschise si se instaleaza foarte usor. De asemenea, se potriveste aproape orcarei usi standard, fiind o solutie adaptabila ȋn functie de nevoile dvs. si ale spatiului. O alta ȋmbunatatire ȋn sectorul rezidential este gama extinsa de sisteme manuale de usi glisante, cum ar fi noul sistem Levolan 120. Aspectul discret, structura modulara si comoditatea de instalare sunt caracteristicile sale cheie.

Solutii de service: perfecte pentru fiecare cerinta

Fie ca este vorba de modul rapid de instalare sau de asistenta de planificare, GEZE este specializat ȋn furnizarea de servicii personalizate. Accentul ȋn acest domeniu este pus pe suportul global ȋn construirea sistemelor de management ȋn cadrul unui proiect – de la instalare, ȋntretinere si reparatii, pana la modernizarea sistemelor existente. Beneficiile pentru planificatori includ noi solutii de software care sa asigure o planificare convenabila si de ȋncredere ȋnca de la faza initiala de proiectare.

 

 

Related posts

STIHL investește 6 milioane de euro în extinderea din Otopeni

Adina Meyers

AQUA JEBBO de la ZEPTER – forta naturala a aburului pentru o curatenie desavarsita

Adina Meyers

Copacul lui Dumnezeu: ce este și cum te ajută?

Adina Meyers