LifeStyle

Gama Philips de lampi de inspectie si lucru cu LED a primit un nou membru: RCH10

Lampile de inspectie si lucru cu LED produse de Royal Philips (AEX: PHI, NYSE: PHG) sunt concepute pentru profesionisti, sunt produse exclusiv din materiale de cea mai inalta calitate si produc lumina naturala si, in acelasi timp, extrem de puternica (intre 6.000 K si 6.500 K), cel mai bun spectru de lumina pentru lucru confortabil si concentrat.

Gama de lampi de lucru cu LED fara fir, reincarcabile (RCH) este conceputa special pentru intreţinere si inspecţie pe termen lung, si a fost extinsa acum cu un nou model, RCH10. Bateriile Li-ion asigura o autonomie de pana la 4 ore si se reincarca la priza cu un consum de 2,5 W. RCH10 ofera o zona de iluminare de 70º (zona fara umbre fiind de 90º) si 150 de lumeni de la o singura banda cu cu 6 unitati LED, la 6.000 K. Lumina alba si valoarea temperaturii de culoare sunt optime pentru utilizarea lampii pe termen lung, pentru ca nu sunt obositoare pentru ochi.

Durata de viata pentru fiecare LED este de 10.000 de ore de functionare. In plus, acest model se bucura de o versatilitate de exceptie gratie unui carlig rotativ cu libertate de miscare de 360º, extrem de util in conditiile de utilizare ”hands-free”.

Lampa este rezistenta la socuri si apa, respectand standardele de protectie IK07, respectiv IP54, fiind astfel extrem de utila pentru utilizarea in medii de lucru deosebite.

 

 

 

Related posts

Buchete şi aranjamente de flori pentru o vacanţă parfumată

Adina Meyers

Igiena copiilor sanatosi, nou program educational

Adina Meyers

Delta Studio sustine asociatia Salvati Dunarea si Delta

Adina Meyers