LifeStyle

Festivalul Old Blacks, Rock & More deschide uși celor talentați si aflaţi la început de drum

Veștile bune se țin lant. La iniţiativa a numeroşi tineri care au luat cu asalt pagina de Facebook Old Blacks, Rock & More şi au trimis demo-uri pentru a participa şi ei la festivalul din data de 25 mai 2018, organizatorii au decis că în deschidere mai pot cânta încă 3 trupe, care au șansa de a se face cunoscute prin intermediul acestui festival.

Astfel, până pe 31 martie 2018, cine vrea să urce pe aceeaşi scenă cu nume consacrate, în faţa unui public de peste 5000 de oameni, trebuie să trimită un demo video filmat la repetiţii şi nu în studio, la adresa demo@oldblacks.ro. Un juriu specializat, format din organizatorii festivalului şi reprezentanţi de la Rock FM, va decide, ţinând cont şi de votul publicului, care sunt numele care vor urca pe scena Arenelor Romane în data de 25 mai 2018, pentru a deschide festivalul ”Old Blacks, Rock & More”.

Celebrul rocker Cristi Hrubaru, personaj cunoscut în comunitatea rock și în cea moto din România, vine și el la festival, în calitate de prieten al trupelor de pe scenă dar și de prezentator al evenimentului.

”Mă bucur că Old Blacks, Rock & More combină mai multe genuri. E loc sub soare pentru toate gusturile într-un festival din 2018. Vă aştept pe 25 mai la Arene! Nu pot sa dau din casa dar vor fi surprize multiple la faţa locului. Şi, sper eu, nişte lăzi cu bere ca premii, tricouri negre Old Blacks şi multe altele pentru cine e pe faza. Viaţă lungă, Old Blacks! De obicei eu port noroc festivalurilor aflate la început de drum” și-a motivat Cristi Hrubaru decizia de a accepta propunerea organizatorilor.

Pe lângă trupele alese să deschidă concertele artiștilor consacrați, Festivalul ”Old Blacks, Rock & More” aduce pe scena Arenelor Romane șase trupe iubite de publicul românesc. Veteranii de la Iris, aflaţi în plin turneu prin ţară pentru promovarea noului single, "Manifest". Vița de Vie, de 22 de ani cea mai populară trupă de alternativ de la noi, care se pregătește intens de lansarea unui nou album. La un nou material discografic lucrează și Iedera, care va cânta împreună cu Trupa Zero piese pe care le-au lansat în anii 2000, dar și unele în primă audiție. Şi Trooper, rockerii români care, în cei 20 de ani de la înfiinţare, au cântat alături de grei ai genului precum Iron Maiden, Manowar, WASP sau Judas Priest. Subcarpați, cei care reinterpretează folclorul în manieră proprie şi aduc în prim-plan ideea că e important să ne conectăm la originile noastre.

Festivalul ”Old Blacks, Rock & More” este un adevărat maraton muzical, întins pe parcursul a peste 7 ore de concerte live, care îşi doreşte să aducă pe aceeași scenă trupe din diverse genuri muzicale, pe gustul celor care vor să retrăiască momente de nostalgie alături de idolii adolescenței lor dar şi să audă piesele recent lansate de aceștia.

Biletele pentru această primă ediție se găsesc pe iabilet.robilete.ro și blt.ro.

”Old Blacks, Rock & More” este organizat de Sprint Media Group și JB Parker și comunicat de HTag PR.

Related posts

Decoratiuni pentru casa si cadouri inspirate in noul magazin bam boo din AFI Palace Cotroceni

Adina Meyers

Prajitura cu prune

Adina Meyers

Risipa alimentară: România, locul 9 în Europa. Cum să evităm risipa alimentară la nivel micro

Adina Meyers