In hol, energia care intra pe usa de acces este responsabila de prosperitatea caminului.

– Nu asezati deci vizavi de intrare vreun obiect.

– In schimb, un tablou sau o tapiserie interesanta amplasata pe peretele din fata acesteia va va ajuta sa obtineti un mediu de viata armonios.

–  Plasati de o parte si de alta a usii vase cu flori, pentru a concepe un spatiu primitor, deschis oaspetilor.

Cea mai buna alegere pentru forma salonului este dreptunghiulara, bineinteles, daca optiunea va este la indemana. Se presupune ca, in acest fel, va creste fluxul energiei naturale.

– Daca incaperea nu are aceasta forma, puteti indrepta acest inconvenient amplasand in camera o oglinda, plante verzi, fantani de apartament sau paravane.

–  Aranjati mobilierul  circular, dar astfel incat niciun loc de sedere sa nu fie directionat cu spatele la usa.

– In cazul in care nu este posibila o asemenea pozitionare, amplasati o oglinda pe peretele din fata scaunului, pentru ca persoana asezata sa poata vedea daca intra cineva in camera.

– Este preferabil ca televizorul sa nu reprezinte centrul de interes al camerei, motiv pentru care se recomanda ascunderea lui in spatele unor usi de dulap.

–  In schimb, un semineu poate deveni un punct focal ideal. Este important ca atmosfera salonului sa invite la conversatie, sa fie relaxanta si confortabila.

– Colturile camerei sau locurile mai intunecate vor fi inveselite prin folosirea unor culori deschise, plante, iluminat local sau oglinzi.

– Nu plasati in mijlocul camerei o masuta de cafea mare, cu colturi ascutite. Foarte utile se dovedesc masutele de living pe rotile.

–  Accesoriile textile si penutele decorative sunt binevenite, accentuand confortul spatiului.

Related posts

Savoarea vinurilor cu traditie

Adina Meyers

10 tendinte de design interior pentru 2016

Adina Meyers

Fierul forjat – un material potrivit pentru orice stil de amenajare

Adina Meyers