LifeStyle

Fendi Casa acum in Romania prin Noblesse Interiors

Noblesse Interiors, curatorul celor mai frumoase colectii de design interior, este noul dealer Fendi Casa in Romania.

Colectiile Fendi Casa adauga rafinament si stil artei de a trai inconjurat de piese de mobilier unice, lucrate de cei mai mari artizani. Aceste obiecte de design create intr-un stil incomparabil sunt folosite in cele mai prestigioase locatii din lume. Apartamente, vile, iahturi, avioane private: fiecare proiect in care sunt folosite piese Fendi Casa reprezinta adevarate repere pentru lumea designului de interior.

Showroom-ul Noblesse Interiors, gazduit in interiorul unei cladiri monument istoric ce dateaza din 1881 – Palatul Noblesse, un loc unic in Europa, un spatiu dedicat designului si iubitorilor de arta, cultura si lifestyle exclusivist.

Pasionatii de design interior regasesc in portofoliul Noblesse Interiors cele mai mari branduri din lume, fie ca este vorba de mobilier, decoratiuni, corpuri de iluminat, textile, placari si finisaje premium. De asemenea, Noblesse Interiors ofera servicii complete de proiectare si consultanta, avand o echipa complexa de designeri si arhitecti talentati ale caror proiecte se bucura de recunoastere internationala.

“Pasiunea pentru design, tendinte, bun-gust, dar si dorinta clientilor nostri pentru obiecte cu adevarat speciale ne motiveaza sa lucram cu cele mai importante si speciale branduri din domeniul amenajarilor interioare, punand pretuire pe promovarea obiectelor de valoare ce reflecta unicitate, traditie, emotie si pasiune.”, Loredana Preda, CEO Noblesse Group International.

Noblesse Interiors este parte din Noblesse Group International, o companie multibrand ce ofera produse si servicii de valoare, conectand industria creativa si culturala.

 

www.noblesseinteriors.com

Sfintilor 7th Street, Bucharest, Romania

info@noblesseinteriors.com

+40 749 280 796

 

 

Related posts

Pericolul totalitarismului – episodul 2 al Podcastului Scena.ro

Adina Meyers

Tendinte de toamna de la Takko

Adina Meyers

Delta Studio sustine ELLE Decoration Romanian Design Awards 2015!

Adina Meyers