LifeStyle

Experienţa plăcută de a cumpăra de la CLIMATICO

Primăvara este perioada cea mai bună pentru a achiziţiona şi instala în casă un aparat de aer condiţionat performant, care să-ţi asigure tot confortul de care ai nevoie în zilele caniculare, care se apropie cu paşi repezi.

De unde cumperi un astfel de aparat, cum alegi modelul cel mai potrivit pentru spaţiul locuinţei tale şi cine îl montează? – iată câteva întrebări-cheie cărora le răspundem în acest articol.
Trebuie să recunoşti că, şi pentru tine, achiziţionarea unui aparat de aer condiţionat este o adevărată provocare. Dacă însă ţii cont de câteva aspecte, precum consumul de energie electrică, capacitatea pe care o are, tehnologia de care dispune, marca şi preţul, cu siguranţă vei face alegerea corectă. De asemenea, în loc să îţi consumi timpul şi energia alergând dintr-un magazin în altul în căutarea aparatului de condiţionat dorit, poţi să-ţi simplifici misiunea intrând pe www.climatico.ro, unde vei descoperi un concept de magazin on-line foarte bine structurat şi cu multe informaţii utile. CLIMATICO îţi pune la dispoziţie o gamă largă de aparate de aer condiţionat produse de mărci de top, destinate atât segmentului rezidenţial, cât şi celui comercial.

Astfel, aici găseşti de la unităţi de perete, de tip consolă sau casetă până la modele de plafon sau podea, cu o capacitate ce variază între 7.000 şi 28.000 BTU, încadrate în cele mai eficiente clase energetice şi prevăzute cu funcţii de ultimă generaţie (autocurăţare, autodiagnoză, detectarea prezenţei, umidificare/dezumidificare, ionizare, purificare etc.). Toate acestea la preţurile cele mai mici şi însoţite de detaliile tehnice şi recomandările de care ai nevoie. De exemplu, sugestiile de aparate de aer condiţionat în funcţie de dimensiunile spaţiului de care dispui îţi vor fi de un real folos. Astfel, pentru spaţiile de 15-25 mp, cele mai potrivite sunt aparatele cu capacitatea de 9.000 BTU, pentru spaţiile de 26-35 mp, cele de 12.000 BTU, pentru spaţiile de 36-45 mp, cele de 18.000 BTU, iar pentru spaţiile de 46-55 mp, cele de 24.000 BTU. De asemenea, de pe CLIMATICO poţi achiziţiona aparate de aer condiţionat prevăzute cu tehnologia Inverter (o tehnologie de ultimă generaţie), care, spre deosebire de modelele clasice, au următoarele avantaje: reduc consumul de energie chiar şi cu până la 30%, datorită faptului că se evită pornirea şi oprirea repetată a compresorului; sunt mai silenţioase; piesele componente sunt mai puţin solicitate; preţul de achiziţie mai ridicat este amortizat într-un timp relativ scurt, prin reducerea cheltuielilor cu energia electrică.
În plus, CLIMATICO îţi oferă recomandări de accesorii şi materiale pentru montarea aparatului de aer condiţionat, montaj asigurat de personal calificat şi transport gratuit indiferent din ce localitate a ţării faci comanda.


CLIMATICO te aşteaptă la un click distanţă, cu servicii complete (de la consultanţă până la instalare, mentenanţă şi depanare) şi cu un personal specializat, care vine în întâmpinarea nevoilor tale.

Related posts

Portelanul la rang de arta

Adina Meyers

Ministerul Culturii atrage încă un partener în campania „Citește Românește”

Adina Meyers

GEALAN, partener al proiectului BIG BUILD 2011 al Habitat for Humanity

Adina Meyers