LifeStyle

Eveniment lansare nouati Delta Studio

Joi seara in cadrul showroom-ului Delta Studio din Razoare s-au prezentat noutatile in materie de obiecte sanitare si placi ceramice, noutati lansate la cele mai importante targuri din domeniu.

Produsele prezentate sunt ideale pentru cei ce isi doresc originalitate si lux, cu expresii estetice sofisticate si diversificate. Forme organice si de design pentru obiectele sanitare insiprate din formele naturii. Placari ceramice pe cel putin 5 stiluri: placi de dimensiuni foarte mari, placari ceramice inspirate din lemn, placi ceramice retro si decorative, sau pictate manual conform tehnicilor traditionale de prelucrare a ceramicii.

Evenimentul s-a dovedit a fi un real succes iar cei 150 de invitati s-au declarat multumiti de ceea ce au vazut si de faptul ca au putut lua informatii pretioase chiar de la reprezentantii celor mai importanti producatori din domeniu: Villeroy&Boch, Vitra si reprezentantii grupului Porcelanosa.

Un moment mult asteptat a fost acela al tombolei, in urma careia au fost extrasi 10 arhitecti ce vor vizita celebra fabrica PORCELANOSA din Spania.

Seara s-a incheiat la restaurantul partener Wellness Cuisine unde chef-ul si somelier-ul s-au asigurat ca toti invitatii isi vor aminti cu drag de acest eveniment si de preparatele atent alese pentru acesta.

Related posts

“Materiale avangardiste in designul interior”

Adina Meyers

Un Cuplu Mortal, acum si pe DVD!

Adina Meyers

5 recomandări pentru îngrijirea tenului cu imperfecțiuni

Adina Meyers