LifeStyle

Elis Pavaje a livrat produse în valoare de 950.000 lei pentru amenajarea exterioară a celui mai nou mall din București – ParkLake

Elis Pavaje, liderul pieţei pavajelor din România, a contribuit la amenajarea exterioară a celui mai nou mall din capitală, ParkLake, construit în zona Dristor – Titan, inaugurat pe 1 septembrie. Contractul, în valoare de 950.000 lei (TVA inclus), a constat în furnizarea de pavele, dale tactile pentru persoanele cu deficienţe de vedere, precum şi blocuri de zid, elemente de gard şi elemente pentru trepte. Toate acestea acoperă o suprafaţă totală de cca. 18.000 mp.

Produsele livrate au fost utilizate pentru delimitări ale spaţiilor verzi, realizarea zonelor pietonale şi amenajarea spaţiului de legătură dintre centrul comercial ParkLake şi Parcul Titan. Suprafaţa amenajată se întinde pe cca. 18.000 mp, iar în realizarea acesteia au fost utilizate sortimente din gama premium Elis Pavaje, realizate din beton vibropresat.

Pentru spaţiile pietonale arhitecţii au ales un produs de pavaj versatil care se integrează perfect în ambientul specific centrului comercial ParkLake. Modelul Antico P6 a fost utilizat în combinaţie de nuanţe Alb-Crem, Travertin, Antracit şi Teracota. Amenajarea a fost completată de produse ornamentale din blocuri de zid, dale tactile cu rol de direcţionare a persoanelor cu deficienţă de vedere, elemente de gard şi elemente de treaptă. Montajul lucrării a fost realizat de o companie din Bucureşti, partener Elis Pavaje.

„ParkLake este unul dintre cele mai mari proiecte pentru care am furnizat produse în acest an. Suntem încântaţi de conceptul său arhitectural sustenabil, ce integrează armonios natura în spaţiul modern al complexului, oferind vizitatorilor o experienţă aparte. Produsele noastre adaugă un plus de valoare întregii amenajări şi, de asemenea, se aliniază cu succes conceptului de design prietenos cu mediul înconjurător, deoarece sunt fabricate din materii prime naturale, ecologice (pietriş, ciment, nisip, apă)”, a declarat Emil Goța, director general al Elis Pavaje.

Mall-ul ParkLake are o suprafaţă închiriabilă de 70.000 mp şi include peste 200 de magazine, unele venite în premieră pe piaţa din România, un cinematograf multiplex, 23 de restaurante în zona de food court, un hipermarket Carrerfour, un club WorldClass, locuri de joacă pentru copii, terenuri de tenis, 2.450 de locuri de parcare şi un patinoar artificial.

Acest mall, unicul din zona Titan, vine cu o perspectivă nouă asupra cumpărăturilor, agrementului, sportului şi relaxării, oferind o gamă diversă de activităţi pentru întreaga familie. Designul exterior şi interior, unic şi sustenabil, este dezvoltat în jurul conceptului “parc-natură-familie”, care integrează ParkLake ca o extensie a mediului relaxant al parcului Titan, situat în vecinătate. Proiectul a fost distins cu premiul pentru Cel mai bun proiect la categoria 'Concept & Design Project of the Year' la cea de-a zecea ediţie a premiilor anuale decernate de SEE Real Estate Awards pentru anul 2015.

Elis Pavaje este de 25 de ani liderul pieţei pavajelor din România. Compania are un portofoliu de peste 125 de modele de pavele rezidenţiale şi industriale, dale pentru terase, borduri, rigole, blocheti şi produse ornamentale din beton şi asigură toate etapele procesului de amenajare, de la producţie, consultanţă şi proiectare până la transport, montaj şi întreţinerea pavajului. Avantajele amenajării exterioare cu pavele vibropresate includ, pe lângă funcţia estetică, rezistenţă foarte bună la uzură şi la ciclurile de îngheţ-dezgheţ, durabilitate şi flexibilitate, întreţinerea mai uşoară şi aerisirea solului. Pavajele asigură o stabilitate foarte bună, inclusiv în cazul suprafeţelor cu trafic ridicat.

Related posts

Racoreste-te vara asta in mansarda ta!

Adina Meyers

(P) Handsome Monk, o nouă cafenea concept, cu un brew coffee bar integrat

Adina Meyers

“Ceaiul ne face fericiţi” spunea Regina Maria

Adina Meyers