Afacerea dumneavoastra este protejata asa cum ar trebui sa fie? Stiti cu adevarat ce se intampla cand nu sunteti acolo? Administrarea propriei afaceri este o profesie plina de satisfactii, dar in acelasi timp vine cu o raspundere extrem de mare. Detinatorul unei afaceri are responsabilitatea de a proteja compania, clientii si angajatii. Unul dintre cele mai bune moduri de a securiza atat bunurile cat si angajatii este instalarea de camere de supraveghere. O buna supraveghere video integrata este echivalenta cu un ochi vigilent care nu doarme niciodata. O singura camera supraveghere card va furniza utilizatorilor informatii pretioase si in acelasi timp va descuraja orice fel de infractiune deoarece va functiona 24 de ore din 24 si va gestiona controlul accesului. Datorita progreselor inregistrate in sfera securitatii camerele au devenit inteligente, cunosc scanarea progresiva si rezolutii impresionante. Exista acum camere supraveghere video care va vor permite sa cititi cele mai mici detalii precum textul de pe o chitanta.

Montati un kit supraveghere video pentru a securiza intrarile, iesirile si locurile de parcare pentru a crea un mediu sigur, deoarece fiecare angajator bun stie ca protejarea angajatilor sai este la fel de importanta precum protejarea bunurilor. In plus, ajuta la promovarea unei relatii mai bune intre angajati si angajatori. Angajatii se vor simti mai in siguranta deoarece vor sti ca stau departe de hoti si de diferite altercatii sau acte de violenta. Deopotriva o camera supraveghere wireless cu card va ajuta sa rezolvati posibilele conflicte care pot aparea intre clienti si angajati.

Daca pana in acest moment nu aveti instalat un sistem supraveghere veti fi surprinsi de efectul benefic pe care il aduce amplasarea unor camere supraveghere cu card. Daca sunteti de parere ca angajatii nu fura, mai ganditi-va inca o data. Statisticile arata ca pana la 75% din angajati fura. Singurele modalitati prin care puteti pune capat acestui lucru si de a va recupera pierderile este sa ii prindeti in actiune prin utilizarea unei camere supraveghere inregistrare card. Stiind ca sunt urmariti, ca raspunderea este mare, o sa se gandeasca de doua ori inainte de a-si asuma riscul. Asadar, prevenirea pierderilor incepe cu descurajarea si observarea atenta pe care le ofera o camera supraveghere video cu card.

Pe deasupra, veti primi notificari atunci cand cineva intra intr-o zona restrictionata sau este prezent la un moment neobisnuit. O camera video card are in ceeasi masura avantajul de a monitoriza fluxul de lucru. Asigurati-va ca angajatii dumneavoastra lucreaza productiv pe intreaga durata a activitatii lor si astfel aveti garantia ca toate protocoalele pe care le-ati instituit sunt respectate. Chiar si doua minute de inregistrari pot dezvalui detalii semnificative despre modul de lucru din companie.

Amplasate strategic, va vor permite sa urmariti cine intra si iese din incinta si daca au permisiunea de a fi acolo. O camera supravegere exterior cu rezolutie mare si camp vizual vast pot acoperi suprafete mari fara a pierde calitatea. De asemenea, functiile de zoom digital ale celor mai moderne camere IP permit vizualizare detaliata. Utilizand encodere video, materialul digital poate fi accesat de la distanta, chiar si de pe telefonul mobil. Acest lucru va ofera libertatea de a va verifica afacerea de oriunde, oricand doriti.

Fie ca este vorba despre afacere sau despre propria locuinta, o camera video card va oferi protectie la cel mai inalt nivel. Nu ezitati sa contactati echipa magazinului online 1CCTV.ro pentru a va recomanda cele mai bune sisteme de supraveghere video.

Related posts

Unde se afla cel mai scump apartament din Romania?

Adina Meyers

Prinde oferta care te tine la inaltime!

Adina Meyers

Cum alegem centrala termică?

Adina Meyers