LifeStyle

Electrolux Ergorapido 2 in 1, ajutorul perfect pentru o curatenie rapida de weekend

Ritmul alert al vietii cotidiene ne determina sa cautam solutii cat mai rapide pentru treburile casnice, astfel incat sa ne ramana mai mult timp pentru cei dragi. Aspiratorul Ergorapido 2 in 1 de la Electrolux te ajuta la curatenia rapida de weekend, oferindu-ti rezultatele dorite chiar si in cele mai greu accesibile locuri.

Ergorapido de la Electrolux este un aspirator 2 in 1, multi-scop, care faciliteaza curatarea rapida a mai multor tipuri de suprafete. Designul functional oferit de functia 2 in 1 a aspiratorului Ergorapido de la Electrolux te ajuta sa economisesti timpul dedicat curateniei prin faptul ca unitatea de mana se poate detasa oricand cu usurinta astfel incat sa poti curata fara efort piesele de mobilier. Astfel, vei putea scapa cu usurinta de curatenia de weekend si iti va ramane mai mult timp liber de care sa te bucuri.

Sistemul EasySteer™ asigura o manevrabilitate excelenta a aspiratorului, flexibilitate la curatare si adaptabilitate pe toate tipurile de podele. Totodata, cele doua trepte de putere iti permit sa adaptezi aspirarea, iar led-urile DustSpotter™ amplasate pe partea frontala a duzei te ajuta sa cureti asemenea unui expert chiar si cele mai greu accesibile si intunecate locuri.

Bateria cu litiu a aspiratorului Ergorapido functioneaza pentru un timp de doua ori mai mare comparativ cu o baterie obisnuita si face ca aspiratul sa fie mai maleabil si mai usor. De asemenea, incarcarea se face rapid, iar bateria functioneaza pana la 30 de minute, un indicator semnalandu-ti exact momentul cand va trebui sa o reincarci.

Peria aspiratorului Ergorapido 2 in 1 de la Electrolux este dotata cu tehnologia BrushRollClean™, ceea ce inseamna ca va putea fi curatata cu o simpla apasare a clapetei amplasate pe duza. Datorita sistemului patentat de golire, containerul de praf va putea fi curatat cu usurinta. Astfel, economisesti mai mult timp eliminand neplacutul proces de curatare manuala a acestuia.

Ergorapido 2 in 1 de la Electrolux are incorporata o functie de auto-sustinere care iti permite sa lasi aspiratorul in pozitie verticala atunci cand vrei sa iei o pauza de la curatenie. Designul modern si cele 5 culori ale gamei Ergorapido 2 in 1 se vor potrivi perfect cu stilul casei tale.

Cu ajutorul aspiratorul Ergorapido 2 in 1 de la Electrolux vei putea termina curatenia de weekend mult mai rapid, astfel incat sa iti ramana mai mult timp sa te bucuri de lucrurile care iti fac cu adevarat placere!

Related posts

Cadouri de primavara in Vitrina de design

Adina Meyers

Prăjitură cu mere şi nuci

Adina Meyers

Delta Studio sărbătorește primul an al unui nou showroom de succes: Cluj-Napoca Parklake

Adina Meyers