Amenajare bucatarie Practic

Electrocasnice si plite incorporabile pentru a crea o bucatarie sofisticata

Electrocasnicele incorporabile castiga din ce in ce mai mult teren in optiunile clientilor care isi decoreaza sau optimizeaza bucatariile, gratie aspectului elegant pe care il sustin aceste elemente, mentinand in acelasi timp functionalitatea aparaturii instalate in spatiul personal.

Diferite cuptoare si plite incorporabile prezinta avantajul de a le permite utilizatorilor accesul facil pentru a prepara mesele, pastrand eleganta si simplitatea decorului.

Cum pot fi amenajate bucatariile intr-o maniera moderna?

Aparatele electrocasnice incorporabile au fost proiectate si concepute cu scopul de a mentine uniformitatea unui spatiu destinat prepararii si consumului de alimente – bucatarie clasica sau bucatarie open-space.

Anumite electrocasnice sunt incorporate partial sau total in unitati de mobila realizate pe dimensiuni fixe sau pot fi incorporate chiar in dulapuri.

Majoritatea utilizatorilor care efectueaza acest upgrade in bucatarii, opteaza pentru fixarea usilor aparaturii incorporate direct pe usa dulapului, astfel incat acestea sa fi complet ascunse.

Anumite aparate – precum cuptoarele si cuptoarele cu microunde – pot fi incorporate, iar vizibilitatea lor sa fie minimalzata complet, pentru a putea fi utilizate in mod eficient.

In cazul plitelor, acestea fac parte din categoria electrocasnicelor care vor fi incorporate in mobila existenta, pentru integrarea perfecta in designul predominant.

Beneficiile aparaturii incorporabile in proiectele de design interior pentru bucatarii

De foarte multe ori spatiul bucatariei este unul dintre spatiile care se aglomereaza cel mai frecvent. Bucataria este deseori amplasata aproape de usa de la intrare, astfel ca membri familiei vor intra si vor lasa anumite obiecte pe spatiile de lucru, frigider, masa etc.

Pe langa dezordinea creata in bucatarii in timpul petrecut de toti locuitorii unei case, momentele prepararii meselor, curatarea vaselor, reprezinta si ele un motiv pentru care bucataria se poate aglomera.

Incorporarea electrocasnicelor si minimalizarea spatiului acoperit cu elemente decorative permite utilizatorilor sa beneficieze de bucatarii aerisite, usor de curatat si intretinut.

Principalele beneficii ale instalarii aparatelor incorporabile:

  • Electrocasnicele incorporabile in mobila cu usa nu perturba din punct de vedere cromatic designul general al bucatariei;
  • Aparatura incorporabila face posibila eliminarea aparaturii voluminoase, greu de mutat si de curatat;
  • Asigura o estetica neintrerupra in spatiile utilate, fara a bloca accesul la aparate;
  • Reducerea zgomotului produs de electrocasnicele mai mari – masina de spalat haine, masina de spalat vase etc;
  • Spre deosebire de aparatura clasica, cea incorporabila dispune de electrocasnice cu multiple optiuni de alimentare.

Sfaturi practice pentru alegerea aparaturii pentru bucatarie

Gama pentru aparatura specifica spatiilor alocate bucatariilor este extrem de variata in materie de design, cromatica, functii si caracteristici tehnice, calitate si tehnologiile utilizate, astfel incat a devenit foarte dificil sa alegem cele mai potrivite obiecte pentru decorul locuintei personale.

Un prim pas consta in efectuarea masuratorilor corecte si consultarea produselor care corespund acestor dimensiuni, urmand ca ulterior sa fie selectate cateva modele preferate, care se incadreaza in cerintele de utilizare.

Va puteti face o parere reala urmarind feedback-ul confirmat de experientele transmise de catre clientii anumitor produse pe forumurile de specialitate.

In cazul vizualizarii articolelor incorporabile in magazinele fizice, consultati unul dintre reprezentantii fiecarui departament, pentru a primi raspunsurile la orice nelamurire.

Date de contact

  • Magazin online: Bricomix.ro
  • Telefon – 0732 610 473
  • E-mail – office@bricomix.ro
  • Adresa – B-dul Eroilor, Nr.81, Jud.Ilfov (Bricomix Voluntari)

Related posts

Cum să cureți baia în trei minute și jumătate

Adina Meyers

Camera copilului, un colț de poveste

Adina Meyers

Igienă și prevenție cu produsele profesionale Tork

Adina Meyers