LifeStyle

Ediţia de mai a revistei Casa Mea te invită la relaxare!

Traiul la curte implică foarte multă muncă şi week-end-uri pline, cu activităţi care te solicită din toate punctele de vedere, mai ales dacă ai vreun proiect do-it-yourself.

Dar grădina „trăieşte”, iar pentru a avea parte de o viaţă lungă şi frumoasă, trebuie susţinută şi ajutată. De ea te bucuri începând cu primele flori care apar în martie, însă doar de prin mai, când zilele devin din ce în ce mai calde şi mai lungi, începi să profiţi cu adevărat de tot ce are mai bun de oferit.

Umbra pomilor viguroşi, multitudinea de culori a florilor, veselia decoraţiunilor de grădină, căldura soarelui, verdele proaspăt al gazonului, toate acestea îţi induc o stare de relaxare pe care o savurezi din plin când stai pe un scaun sau şezlong cu o limonadă răcoritoare pe masă.

E un tablou minunat, de care te ajutăm să te bucuri şi tu în această ediţie a revistei Casa Mea! O să începem cu gazonul, care este piesa de rezistenţă într-o grădină. La rubrica „Curte”, îţi oferim informaţii utile despre îngrijirea lui în zilele de vară, când soarele va fi din ce în ce mai torid, iar pe cer nu vei vedea urmă de nor.

Următorul pas este crearea unei oaze de verdeaţă în care să te refugiezi cât e vara de lungă. Idei interesante, care să te inspire, găseşti la pagina 16. Şi cum din acest colţ de relaxare nu trebuie să lipsească mobilierul confortabil şi rezistent, la pagina 8 ţi-am pregătit mai multe sugestii în acest sens. Mai rămâne să aprinzi grătarul (modele pentru toate buzunarele avem la pagina 20), să-ţi chemi prietenii şi să te bucuri împreună cu ei de o masă delicioasă în aer liber!

P.S.: Dacă te abonezi la revista Casa Mea până pe 15 septembrie, poţi câştiga, prin tragere la sorţi, unul dintre cele patru premii: un proiect de casă în faza DTAC (pe care îl găseşti la pagina 86), un proiect de grădină, produse pentru grădină în valoare de 500 de lei sau produse pentru grădină în valoare de 250 de lei.

În plus, dacă te numeri printre primii 30 de abonaţi, primeşti garantat premiu un cântar corporal. Câştigătorii vor fi anunţaţi în ediţia de octombrie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Studioul inSIGN va propune noul concept de design pentru clădirea în care funcționează Hotelul Radisson Blu București – Erată Comunicat de Presă

Adina Meyers

Sapunul. 10 utilizari surprinzatoare de care nu stiai!

Adina Meyers

De la traditie la solutii moderne

Adina Meyers