Uneori, mansarda nu inseamna un spatiu imens cu open space-uri generoase, eventual cat un teren de baschet/handbal; un spatiu in care sa ne lafaim efectiv, in care printre altele, sa avem loc si pentru o masuta de ping-pong.

Uneori, mansarda inseamna, pur si simplu, un spatiu mic pe care trebuie sa il amenajezi pentru a obtine, de ce nu, un dormitor.

Pentru acest proiect, poti de exemplu, sa realizezi un perimetru de trecere intre usa si pat. El poate fi marit si utilizat corect si eficient prin crearea unei etajere sau a unui loc de depozitare in zidul corespunzator usii. Daca ferestrele sunt asezate deasupra patului, vei avea nevoie de jaluzele (normale sau tip roman shade) ca dimineata soarele sa nu iti bata direct in ochi.

Celelalte obiecte de decor pot fi discrete. Astfel, nu vei risca sa incarci prea mult atmosfera. In acest sens este importanta si paleta coloristica pentru care vei opta; nuantele deschise sunt cele mai potrivite.

Atunci cand este vorba despre amenajari interioare, si mai ales de unele destinate unor spatii nu tocmai prietenoase, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ai incredere in creativitatea ta.

Sursa foto: www.pinterest.com

 

 

Related posts

Cum sa alegi cel mai bun aspirator

Adina Meyers

IgienaServ.ro – Ce trebuie sa stii despre serviciile de curatare hota si de ce sunt impuse acestea prin lege?

Adina Meyers

Casa romaneasca prezentabila in stil italian

Adina Meyers