LifeStyle

Donatiile IKEA Foundation au ajutat copii din 28 de tari

IKEA Foundation este in prezent organizatia care ofera cele mai importante donatii la nivel mondial pentru UNICEF, UNHCR, Agentia ONU pentru Refugiati, Programul Natiunilor Unite pentru Dezvoltare, Salvati Copiii si Lupta pentru Pacea Internationala.

Alte momente importante din activitatea desfaşurata in 2012 de IKEA Foundation (datele sunt culese din raportul anual):

· 74 de milioane de copii din India au primit ajutor datorita unui parteneriat realizat cu UNICEF pe o perioada de 10 ani,

· 9,3 milioane de euro au fost donate catre UNICEF si Salvati Copiii prin intermediul campaniei Jucariilor de Pluş.

· A fost lansat programul IWitness pentru ca angajatii IKEA sa se poata intalni cu familiile si comunitatile care au primit ajutor in urma campaniei Jucariilor de Plus.

„Am fost foarte bucuroşi sa donam 110 milioane de dolari anul trecut pentru a crea oportunitati pentru copiii şi familiile sarace care traiesc in tarile aflate in curs de dezvoltare. Cu toate acestea, nu este important cat am donat, ci cum am oferit donatiile”, explica Per Heggenes, CEO IKEA Foundation. „Prin colaborari de lunga durata cu partenerii potriviti, putem contribui la implementarea unor schimbari durabile şi inovatoare, reuşind sa cream pana in 2015 o diferenta in bine in vietile a 100 de milioane de copiii”, completeaza Per Heggenes.

IKEA Foundation sustine prin intermediul campaniei Jucariilor de Plus programe pentru ajutorarea copiilor din familii defavorizate realizate impreuna cu Salvati Copiii Romania si UNICEF. 48.171 de jucarii de plus au fost cumparate din magazinul IKEA din Romania in timpul campaniei Jucariilor de Plus desfasurata intre 4 noiembrie si 29 decembrie 2012. Pentru fiecare jucarie de plus cumparata, IKEA Foundation a donat cate 1 euro pentru proiecte educationale realizate de UNICEF si Salvati Copiii.

Related posts

Ce plante din gradina iti provoaca alergii. Este bine sa le eviti daca ai probleme de respiratie

Adina Meyers

Reţetă de post: supă de varză

Adina Meyers

10.000 de euro – Marele premiu oferit de Ceresit a ajuns la Timisoara

Adina Meyers