LifeStyle

Dimensiuni mici, sunet excelent. Noile boxe portabile wireless Philips

Gibson Innovations a adus pe piata romaneasca cea mai recenta gama de boxe portabile Philips, capabile sa redea muzica prin conexiune Bluetooth de inalta fidelitate. Noile boxe sunt usor de transportat si va surprind cu un sunet puternic si curat, chiar daca sunt compacte si usoare.

Boxele sunt disponibile intr-o multitudine de culori si sunt dotate cu tehnologiile multi-pair si NFC, cu ajutorul carora puteti sa conectati mai multe smartphone-uri sau tablete, in acelasi timp, printr-o simpla atingere.

Noile modele din gama sunt: Philips BT6600B, BT3600B si BT2600B.

Extrem de robusta si fabricata din materiale care rezista la umiditate, boxa Philips BT6600B are o baterie reincarcabila cu autonomie de functionare de pana la 12 ore si o baza de incarcare separata si usor de folosit.

Desi este o boxa compacta, are drivere active din neodim si difuzoare pasive duble orientate in directie opusa, capabile sa redea un sunet cu o putere de 16W RMS, la 360 de grade, care umple camera in care se asculta muzica. Calitatea auditiei este sustinuta si de un procesor audio digital care ii optimizeaza performantele.

Pe langa functia sa de baza, Philips BT6600B are si microfon incorporat, astfel incat poate fi utilizata si pentru convorbiri telefonice. Mai mult, permite incarcarea dispozitivelor mobile de la acumulatorul sau, avand port USB dedicat acestui scop.

Celelalte doua modele Philips BT3600 si BT2600 sunt subtiri si usoare, ocupand un spatiu restrans in bagaje. Au puteri de iesire audio de 10W, respectiv 4W, si permit efectuarea apelurilor telefonice cu ajutorul microfonului incorporat. Ambele au functie anti-distorsiune care permite redarea muzicii la un volum ridicat si o calitate foarte buna, chiar si atunci cand bateria are un nivel scazut de incarcare. Philips BT3600B este stereo, iar Philips BT2600B ofera un sunet mono.

Preturile difera in functie de magazinul din care achizitionati produsul:

– Boxa portabila wireless Philips BT6600B (culori: negru, albastru, rosu) – 749.9 RON

– Boxa portabila wireless Philips BT3600B (culori: negru, alb, albastru, rosu) – 369.9 RON

– Boxa portabila wireless Philips BT2600B (culori: negru, alb, albastru, rosu) – 229.9 RON

 

 

 

Related posts

The Club meets … Ballet

Adina Meyers

Craig David la NUBA Beach Club – 23 Iunie 2018

Adina Meyers

Versatilitate și ergonomie cu Tefal Ingenio

Adina Meyers