LifeStyle

DESPRE FLUTURI ȘI METAMORFOZĂ

Având ca inspirație motive tipice Art Nouveau, libelule și fluturi, casa austriacă de bijuterii cu email FREYWILLE, a creat o nouă versiune impresionantă a colecției PAPILLON, în nuanțe intense de violet și monturi placate cu aur roz de 24k.

Culoarea anului 2018 – ultra violet – conform catalogului PANTONE este elementul vizual care definește noul set Papillon Violet.

“O nuanță purpurie, provocatoare și profundă, PANTONE 18-3838 Ultra Violet, comunică originalitatea, ingeniozitatea și gândirea vizionară ce ne îndreaptă spre

viitor.”

Strălucirea artistică este elementul cheie care a stat la baza inspirației designerilor FREYWILLE – această colecție a fost creată ca un omagiu în memoria geniului strălucit al lui Alphonse Mucha, unul dintre cei mai importanți artiști slavici Art Nouveau. Interpretând operele sale naturaliste, FREYWILLE a stabilit încă o dată noi standarde în ceea ce privește designul artistic transpus în bijuterii cu email.

Transpunerea unui moment miraculos de frumusețe fragilă în bijuterii cu email, colecția Papillon Violet impresionează prin paleta frapantă de nuanțe ultra violet, evidențiată pe fundalul de culoarea fildeșului și echilibrată perfect prin strălucirea monturilor placate cu aur roz de 24k. Aducând în prim plan nuanțele și strălucirea universului, designul întruchipează o ambiguitate curioasă: fragilă și delicată ca aripa unui fluture și în același timp expresivă, îndrăzneață și prezentă.

Pentru realizarea acestui design intrigant, FREYWILLE a dezvoltat o tehnică de gradient al culorilor în email, un element vizibil pe aripile fluturilor – o caracteristică jucăușă și izbitoare, care a necesitat mult timp, teste de culoare și numeroase mostre pentru a fi dezvoltată și care contribuie la jocul irizant al culorilor. Un omagiu adevărat pentru culorile și creațiile cele mai frumoase ale naturii, prinde viață prin această colecție, grație dedicării, talentului și măiestriei artizanilor noștri din inima Vienei.

Complexă și contemplativă, Ultra Violet, sugerează misterele cosmosului, intriga a ceea ce se află în fața noastră și descoperirile dincolo de locul unde suntem acum. Cerul nopții, vast și nemărginit, este simbolic pentru ceea ce este posibil și continuă să inspire dorința de a urmări o lume dincolo de a noastră.

Enigmaticul purpuriu e recunoscut ca un simbol al neconvenționalității și al strălucirii artistice. Nuanțată și plină de emoție, adâncimea PANTONE 18-3838 Ultra Violet simbolizează experimentarea și nonconformitatea, stimulând indivizii să-și imagineze amprenta lor unică asupra lumii și împingând granițele sinelui prin intermediul puterii creatoare.”

www.pantone.com/color-of-the-year-2018

“Creativitatea este sursa tuturor aciunilor noastre. Ea ne determină să crem noi colecii artistice, pentru a inspira i accentua stilul personal al clienilor notri.”

De peste 30 de ani, FREYWILLE impune noi standarde în designul bijuteriilor, a tehnicilor de emailare şi în internaționalizare.

Două elemente se regăsesc în mod deosebit în centrul activității artiştilor FREYWILLE: bucuria pentru artă şi pasiunea pentru design. Multe dintre colecțiile noastre aduc un omagiu unor artişti celebri, iar interpretările noastre sunt unice. Alte colecții sunt inspirate din filozofia umanistă. Astfel, bijuteriile create poartă cu ele în lumea întreagă un mesaj de bucurie şi o apreciere a valorilor intangibile. Fiecare colecție este unică, însă toate au un singur element comun: entuziasmul pentru ARTA PURĂ.

Prețiozitatea fiecărei bijuterii FREYWILLE constă în emailul artistic unic, aplicat în mai multe straturi şi tratat termic în cuptoare la temperaturi înalte. Sunt necesari până la 100 de paşi diferiţi pentru a produce decorul din email delicat şi intens colorat, ce va fi fixat ulterior pe o montură metalică. Tehnica perfecţionată şi culorile unice conferă o strălucire aparte bijuteriilor noastre.

Fiecare bijuterie FREYWILLE este realizată manual, în Viena, de către experţi în arta emailării care respectă cu strictețe fiecare pas al procesului de creaţie.
Pasiunea şi experiența acestor artişti certifică faptul că bijuteriile FREYWILLE sunt unice şi ga- rantează produse de cea mai înaltă calitate. 

 

 

Related posts

Pasta de naut pentru o viata sanatoasa

Adina Meyers

Grecia: 10 destinatii, 10 ponturi

Adina Meyers

Studiu despre borsul la plic

Adina Meyers