Interiorul acestei vile propune un design clasic elegant, dar aerisit și luminos, datorită în mare parte culorilor pastelate și finisajelor deschise folosite.

Vila se află aproape de centrul Brașovului, într-un cartier exclusiv de case. Subsolul locuinței conție pivnița, compusă din două încăperi. Parterul este alocat zonei de zi, împărţită în: living cu acces pe terasă, o cameră de oaspeți, bucătărie cu acces la altă terasă, de unde se poate coborî în grădină, și o baie. La etaj sunt trei dormitoare, dintre care două au balcon, și o baie. Mansarda este open-space şi poate fi exploatată ca zonă de recreere sau de locuit; aici există, de asemenea, spații de depozitare și o baie.

Zona de zi este foarte intimă și funcțională datorită apropierii dintre living și dining, motiv pentru care proprietarii preferă să se strângă aici atunci când îşi petrec timpul împreună.

Glasvandurile sunt foarte frumoase și dau un aer elegant interiorului. În plus, în cazul de față, ele asigură lumină naturală și în zona din imediata vecinătate a bucătăriei.

Combinația de crem și turcoaz reprezintă laitmotivul zonei de zi, în timp ce bucătăria foarte spațioasă este dominată de nuanțe deschise de bej.

Dormitoarele poartă amprenta personalității proprietarilor, ele fiind pline de obiecte personale și de tablouri care decorează pereții.

Băile au finisaje de calitate și dotări speciale, precum zona cu jacuzzi, foarte apreciată de toată familia.

Zona de jacuzzi este piesa de rezistență a locuinţei. Construită la interior, cu pereți exteriori din sticlă ce culisează complet, aceasta poate fi utilizată pe tot parcursul anului, fie acoperită, fie cu laturile deschise, când afară este cald.

Pentru o vizualizare completă a locuinței accesează galeria foto.

Text: Oana Voicu / Foto: Antonio Cioarek

Related posts

Sursă de inspirație – o casă din Oxfordshire

Adina Meyers

Genoveva Hossu, primul ambasador JAB Anstoetz

Adina Meyers

Husele pentru canapele, fotolii si scaune – o solutie rapida pentru a schimba aspectul locuintei tale

Adina Meyers