Practic

Desene pe pereti

Daca te-ai plictisit de cum arata locuinta ta si cauti o metoda originala de schimbare a interioarelor camerelor, atunci poti alege varianta pictarii peretilor. Este o metoda simpla, mai putin costisitoare ca celelalte si te va ajuta sa oferi un plus de personalitate si de farmec casei tale.

Pictarea peretilor necesita putina imaginatie si cateva vopsele colorate. Dar poti alege sa pictezi, de exemplu, numai cu negru peste suprafata peretelui; si modelele cu o singura culoare se vad foarte bine. 

Poti picta orice. Copaci, flori, pasari, animale etc. Stilizati sau foarte detaliati, capaceii pictati pe pereti sunt la moda in orice locuinta, iar ideea ca poti sa schimb infatisarea casei tale cu ajutorul acestui truc va poate convinge sa apelati la el. Un alt avantaj este acela ca poti folosi picturile in orice camera.

O alta varianta pentru aceasta tehnica, cea a pictarii peretilor, este cumpararea unor stickere care se lipesc pe perete. Acestea nu sunt foarte scumpe, preturile lor fiind intre 50, 150 si 200 de lei. Dupa ce le aplici pe perete poti adauga si alte detalii prin folosirea diverselor vopsele.

Indiferent de ce vei alege, cu siguranta la final vei realiza un decor de care vei fi mandru. Ba mai mult, vei fi apreciat si de catre ceilalti.

In galeria foto vei gasi cateva modele care sa te inspire.

Sursa foto: https://ro.pinterest.com/

 

Related posts

Baie cu dotari complete

Adina Meyers

Simplu şi rapid: decoraţiuni de Crăciun handmade

Adina Meyers

Cum să montezi lavoarul

Adina Meyers