LifeStyle

Descopera un univers unic in Romania – Cameleonia!

Ti-ai imaginat vreodata ca acasa te poate astepta un taram al culorilor, in care mici opere de arta te pot intampina la fiecare colt? Capodoperele preferate sau propriile amintiri sunt transformate de Cameleonia in decoruri artistice unice, menite sa-ti scrie propria poveste.

Pentru ca fiecare dintre noi avem nevoie de decorul care ni se potriveste, care sa ne inspire si care sa ne apropie fericirea, Cameleonia ne propune un univers al culorii si al optimismului.

Prin faianta pictata manual de catre maestri artizani din Spania care folosesc  tehnici vechi de peste 500 de ani, cu o valoare decorativa inegalabila, Cameleonia scrie o poveste unica in Romania, adresandu-se celor care apreciaza si respecta frumosul in forma oferita de mainile artizanului. Unicitatea, design-ul, stilul si calitatea se contopesc intr-un produs ce reliefeaza cine suntem noi de fapt, iar rezultatul final nu are o eticheta sau un cod de bare, ci poarta semnatura atelierului din Spania care l-a realizat.

Prin amplasarea acestor produse direct pe perete, precum faianta clasica, sau sub forma de tablou, vom asterne in casa, pe terasa, la piscina sau in locatia propriei afaceri povestea noastra, cea la care visam, care ne mobilizeaza sa mergem mai departe,  care ne defineste. Asa cum actorul are nevoie de decor, intregul ambient, din living si pana in baie, se poate transforma intr-o incursiune a momentelor si trailor care ne definesc. Din respect pentru frumos si calitate, magia Cameleonia se transpune in decoratiuni si produse de lifestyle unice, care iti ofera sansa sa explorezi experiente inedite.

Plecand de la o fotografie sau de la un desen, ideile tale prind viata, realizandu-se reproduceri dintre cele mai diverse, care vor aduce o nota personala si vor crea un decor unic acasa.

Stilul Van Gogh, decorurile in format mare pentru peretii generosi din living si dormitor, faianta pictata pentru baie sau bucatarie cu teme specifice, motive pentru terasa sau piscina, orice poveste are un lait motiv, iar Cameleonia ii gaseste forma potrivita sub care sa se prezinte in fata ta. La Cameleonia, orice poveste prinde viata, iar fiecare casa devine spatiul propriei reprezentatii.

 

Related posts

Când scăpăm de masca obligatorie?

Adina Meyers

Micul Print – o întâmplare

Adina Meyers

(P) Häfele prezintă soluții pentru un nou concept arhitectural inovator, MicroApart 20/30

Adina Meyers