LifeStyle

Delta Studio, lider in amenajari de interior, inaugureaza noul Showroom ultracentral din Ploiesti

Joi, 22 noiembrie, compania romaneasca Delta Studio inaugureaza noul showroom din Ploiesti. Cu o suprafata de 250 mp si o pozitie ultracentrala, noul showroom Delta Studio Ploiesti pune la dispozitia clientilor finisaje, sanitare si mobilier fabricat in Romania.

In noul showroom situat pe Str. Republicii nr. 18 sunt expuse ambiente complete de baie, o bucatarie Formmat, (productie proprie) si o zona tehnica extinsa de obiecte sanitare, baterii si mobilier de baie. Ambientele create de arhitectii de interior ai companiei sunt realizate in acord cu cele mai noi tendinte in design interior, cu finisaje de la producatori renumiti international: Porcelanosa, Kerama Marazzi, Keraben Grupo.

In 2018, Delta Studio a deschis doua noi showroom-uri in Cluj-Napoca, a reamenajat complet showroom-ul principal din Bucuresti si a inaugurat noua locatie a showroom-ului din Brasov.

Dragos Bonea, director general Delta Studio, a declarat:

„In 2018, una dintre principalele noastre directii a fost deschiderea si reamenajarea showroomurilor. Am inaugurat cele doua showroomuri din Cluj-Napoca, am extins si reamenajat showroom-ul principal din Bucuresti (cu o investitie totala de 1 milion de euro), am deschis showroom-ul din Brasov intr-o noua locatie si acum, iata, si cel din Ploiesti.

Am investit de asemenea intr-un nou site – aplicatie integrata cu magazin online si ERP – deoarece ne propunem sa oferim o experienta completa clientilor: online si offline. Ne propunem ca, in urmatorii doi ani, Delta Studio sa fie cel mai important reper in materie de amenajari interioare din Romania.”

Delta Studio este lider si reper important pe piata amenajarilor interioare de lux din Romania, detinand o retea de 12 showroomuri in cele mai importante orase din tara, avand o experienta de 22 de ani si reprezentand cele mai importante branduri existente la nivel mondial.

Delta Studio este singura companie care pune la dispozitie concepte de amenajare complete pentru intreaga locuinta si isi asuma responsabilitatea intregului proiect: de la consultanta in alegerea solutiei potrivite (inclusiv incadrarea in buget), la livrarea tuturor materialelor necesare si asistenta in santier, acolo unde este necesar. Echipa proprie de arhitecti de interior este completata de o comunitate activa de arhitecti si designeri colaboratori, parteneriate cu branduri renumite international si dezvoltarea unor branduri proprii care sa ofere design la preturi accesibile.

Noul showroom Delta Studio Ploiesti poate fi vizitat de luni pana sambata pe Str. Republicii 18.

www.deltastudio.ro

https://www.deltastudio.ro/blog

Youtube, Facebook, Instagram

marketing@deltastudio.ro

Related posts

Personalizeaza ambientul gradinii tale cu un semineu exterior profesional

Adina Meyers

Cu Electrolux Oxygen casa ta devine o oaza de aer curat

Adina Meyers

Centenarul, un exerciţiu de exorcizare

Adina Meyers